emine1309 Kasım anneleri nasılsınız ben yarın 32. haftama giriyorum henüz daha hastane çanta mı hazırlamadım sizde durumlar nasıl? Bizim kızın doğumu 10 kasım görünüyor ilk gebeliğim, sizce kaçıncı haftada gelir :)
hunilii emine1309 benimki de yarın 31 haftalık olucak inşaAllah🌸 planlı sezaryen olacağı için kasımın ilk haftası doğum olur diye düşünüyorum. Bir kaç eksik dışında her şey tamam ama hastane çantasını bende hâlâ hazırlamadım😅 vajinal doğumlarda tarih o kadar belirsiz ki sağlıkla sıhhatle gelsin inşaAllah🌸🩷
Minelsu0606 emine1309 bende 31 haftalık oldum bugün ekim sonu Kasım başı doğum olacak hiç bişey hazır değil hastane çıkışı flnda almadım daha ilk bebiş 11aylık beni çok yıpratıyor uyumuyor hiç bir şekilde ne yapacam bilmiyorum çok zor ikinci gebelik plansız gelişti sezeryan doğum olacak 38 haftada 7 haftam kaldı hem biranönce doğum olsun istiyorum hemde hiç hazır değilim 🤕🤷
falbay emine1309 ben de yarın 32.haftaya giriyorum inşallah heyecan dorukta🥲 hastane çantası hazır değil ama diğer çoğu eşya tamam hamdolsun. Sadece bi listeleyip kontrol ederek tiklemek kaldı:) siz bebeği dışarı çıkartırken kullanmak için tulum vs bir şey aldınız mı sadece ona karar veremedim ben:)
slatkanaz emine1309 benim doğum günüm de 10 Kasım. bebişiniz ömrü boyunca “aaa Atatürk’ün ölüm gününde doğulur mu ehehehe” diye gevrek gevrek gülen insanlarla karşılaşacak ama bir diğer güzel yanı doğum günü hiç unutulmayacak. tecrübeyle sabit 🫠
emine1309 hunilii Ay inşallah sağlıkla gelsin, evet şuan için doğum nasıl olacak belli değil, o yüzden buda beni biraz korkutuyor :) benimde birkaç birşey kaldı tamamladım artık her şeyi hastane çantası için muhtemelen yarın kontrolden sonra başlarım :)
hunilii emine1309 her gün artık kalkıp şu çantayı hazırlayayım diyorum bu arada çocuğun hastane çıkışı da yok daha😂 evde bir çocuk daha olunca rutin işlerden başka işlere fırsat kalmıyor bende inşAllah doğurmadan bir ara hazırlayacağım😅
emine1309 hunilii ayyy geç kalma kız :) bende sipariş vermedim henüz hastane çıkışını ama evde takım var acil bir şey olsa öyle çıkışa götürecek kadar var :)
hunilii emine1309 biz de ilkine isimli yaptırdık küçüğe de yaptıralım ayrımcılık olmasın dedik bir tek o kaldı zaten kıyafet olarak yoksa acil bir durumda giyecek kıyafeti var canım o kadar da değil😂
emine1309 Minelsu0606 oyy kıyamam Allah yardımcın olsun canım, planlı sezaryan olacak o zaman seninki
Kalbimde Minelsu0606 ah canım aynıyız benimde 10 buçuk aylık bebeğim aşka durmuyor 31 haftalığım bende çok zor Allah yardımcıınız olsun
emine1309 falbay ay sağlıkla gelsinler aynı haftadayız benim kontrolüm iyi geçti ama bebeğim kordonu dolamış boynuna kayınvalidem uyku tulumu tarzında birşey almış birde battaniye aldık biz
purpoles falbay merhaba benim de aynı tarihte 🥹 kıyafetleri ne zaman yıkamak mantıklı olur acaba ben astronot tulumu 3 6 aylık aldım hastaneye de kalın örgü battaniye aldım ona sarıp çıkarırız diye düşündüm çünkü arabaya gelince tulumu çıkarmak zor olur diye düşündüm battaniyeyi hemen açarız, sıcak bebekler için istenen bişey değil
emine1309 slatkanaz bana da nedense 10 kasıma kadar bekleyecek gibi gelmiyor ama gelirsede nasip bu işler ya kulak asmaz insanlara olur biter
cahanbebek emine1309 30 hafta 4 günlük olduk elhamdülillah Sezeryan olacağım için Kasım 10 da alırız dedi dr kıyafetlerimiz hazır ama hiç bir hazırlıklı yapmadım çantası yıkanma ütüleme gibi şeyler duruyor hâla
falbay emine1309 amiin amiin💕 evet yakın zamanlarda doğururuz muhtemelen, benim de yarın normalde kontrol ama dayanamayıp bugün gidebilirim🥹 Kordonla haftalarca durabiliyormuş bebişler Allahın izniyle bir şey olmaz içini ferah tut sağlıkla alırız inşallah 🐣
dygtrgy1 31.haftaya giricez sezeryan 4. Cocugum olucak ne zaman alirlarsa artik az kaldi diyor herkes ama sanki bana zaman geçmiyor Biran önce saglikla kucagima almak istiyorum Hamilelik çok zor geciyor
esmaesms dygtrgy1 sorma benimde ilk var ya oldr çekiniyorum anlatamam 30 haftalık olduk aşırı kötüyüm nefes alamıyorum gece gündüz hep öyle Buda anlamdım riskli gebelik dediler bebeğin suyu fazla nefes darlığım aşırı derece var ve Gitikce daha çok olacak ba a