berrauy Merhabalar 13 haftalık hamileyim tiroid değerim 4.06 cıktı böyle bir durum yaşayan varmı yada nasıl bir yol izlemeliyim bebeğe sıkıntı yapar mı
temmuzonbir berrauy tiroid yüksekliği bebekte nörolojik problemlere yol açar ilk 12 hafta en yüksek 2.5 olmalı 12 hafta sonrasında 1 ile 2 arasında olmalı doktorunuz uygun dozla hemen ilaç başlamalı
derya_1010 berrauy canım doktoruna git düzenli takip düzenli ilaç sakın aksatma bebeğin beyin gelişimi için çok önemli eksikliğide fazlalığıda bende başından beri kullanıyorum çok şükür sıkıntımız yok 🤲🏻
nrylmzm berrauy düzenli takipli ve ilaç kullandığım halde birden 15 oldu ama hızlı bir müdahale ile olmasıngerkrn değere düştü tahlil verme sıklığım arttı perşembe kısmetse doğumum var sorunsuz atlattık endişe etmeyin takibi sıkı tutun
hanega berrauy kadın doğum doktoru endokronolojiye sevk eder zaten ilaç başlatır beklemeden hemen ilaca başlamanız gerekir
berrauy derya_1010 yarın gidicem dahiliyeye sıra aldım özelde devam ediyorum hep ama ilk gebelik olunca aşırı korktum hala korkuyorum bisey olmasından 🥹
derya_1010 berrauy benimde ilk gebelik eksikliğinden kork bacım hiçbşi olmuyo şükür cerraha gidiyordum ben onun için
berrauy derya_1010 içimi çok rahatlattınız suan ilaç yan etki felan yapıyor mu peki bebeğe Ve size iyisiniz demi düzenli herseyiniz
derya_1010 berrauy yok canım o bildiğin tuz iyot yani zararı falan yok bebeğim gayet sağlıklı şükür daha 1 hafta önden gidiyoruz göbüşlenmiş beyfendi 😄🤲🏻 hiç korkma aksatma sakın düzenli aynı saatlerde al açken alınıyor zaten
berrauy derya_1010 ayyy maşallah ne mutlu size Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepimize Sizin de yüksek mi düşük mu
derya_1010 berrauy😅 hayat işte kimine fazla kimine az 🤣dikkat et canım ilaçlarını düzenli al Allahın izniyle hiçbşi olmaz 😊
berrauy hanega kendi doktorum dahiliyeye sevk etti direk yarın gidicem inşallah çok tedirginim ama Google de çok saçma yorumlar var bide ilk gebelik olunca çok endişe duyuyorum
hanega berrauy aynen hemen gidin ilaç başlatır zaten ayda bir de doğuma kadar sağlık ocağında kontrol ettirirsiniz
berrauy derya_1010 inşallah canım benim desteğin için çok teşekkür ederim içimi az da olsa rahatlattın❤️
ozturkkpnar berrauy benim 7 haftalıkken 5,0 çıkmıştı doktorum ilaç verdi 1 ay sonraki kontrolde normal sınıra gelmişti doguma kadar kullanıcaksın dedi
ozturkkpnar berrauy ilacı sabahları aç karnına kahvaltıda en az 1 saat önce alırsanız düzenli kullanımda hemen normale geliyor merk etmeyin 🌸
mervesee berrauy benim en başından itibaren yaklaşık 6 larda çıktı hemen ilaç başladık ilk kontrolde daha istenen seviyeye düşmüştü hem kadın doğum hem dahiliye kontörlü şeklinde devam ediyorum şuan ilacın bebeğe hiç bir zararı yok dedi iki doktorumda