Biranneee_ Kızlar dün evde test yaptım silik çıkmıştı bugün bat günüm kan tahlili verdim 149.6 çıktı değer olması gerektiği gibi mi yani 4 haftaya göre
kvsronlerr Biranneee_ ilk değer önemli değil ben 84 ile öğrenmiştim iki günde bir iki katına çıkması lazım tekrar aynı yerde kan verin iki gün sonra
Canankp Biranneee_ diğer herkeste farklı oluyor iyi veya kötü diye yorumlanamıyor 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde kan verin 250 300 üzeri olursa inşallah sağlıklı şekilde ilerler gebeliğiniz 3000 üzeri de kese rahatça gözükür
ecemk94 kvsronlerr beta haftaya göre olmuyor canım değişken bişey. Benim 4.haftada 2429 çıkmıştı. Herkeste farklıdır
Biranneee_ Canankp pazartesi vermiştim kanı Çarşamba ve cuma tekrarlasam yeterli gelir mi yoksa devam etmem gerekiyor mu biraz daha
Biranneee_ Bu benim ikinci gebeliğim oğlumda ben hiç böyle şeylere dikkat etmedim Sadece bir kere kan verdim öğrendim o şekilde yani tekrar gitmedim o yüzden soruyorum 🤭
Canankp Yani ben bir verdim 84 tü iki gün sonra 250 çıktı iki gün sonra 700 çıktı öyle olunca daha vermedim bir sonraki hafta muayeneye gittim Ama bundan önce kimyasal gebelik de geçirmiştim değerim 1000’e kadar çıkıp geri düşmüştü iki katından az artarak ilerlemişti
ikincibn Ben 5+1 haftalık hamileyim dün kan vermiştim beta hcg 1000 çıktı normal mi acaba haftasına göre
uysaltugba Benim HCG degerlerim 66,169, 251 ve 309 geldi sağlıksız gebelik mı korkuyorum düşük olacak diye böyle düşük ilerleyip sonrasinds sağlıklı gebelik elde eden var mı acaba