brilliantfr kedi_annesi no Budiss_Moms ay Allah yardımcınız olsun doğumdan sonra bizimle de deneyiminizi paylaşır mısınız
esmanurmurat beyzagokceeex aşkım şöyle düşün bana hep altın kesilmesindense üstün kesilmesi mantıklı gelmiştir sancılar her dkk elini kolumu sokan doktorlar kesi kesi sonrası dikiş iyileşme süreci vajinal yolun deforme olup genişlemesinden bahsetmiyorum bile yani kendi doğumunun güzel yanlarını gör sağlıkla al kucağına 🤲🫶🏻
annekiz6141 beyzagokceeex Ben 2 kes kesildim ıkıncı de de ya tutmazsa dıkıs psikolojim bozuldu.. Stres yaptım beni bayıltın dedım ama uyusunda hıc bir şey hissetmedim 🥰 keşke panik yapmasaydım diyorum valla 😂🙊
beyzagokceeex annekiz6141 kız bacım ben ameliyattan sonrasından korkuyorum. İyileşme sürecinden, dikişlerden falan 🥹🥹
kedi_annesi beyzagokceeex ben de aynı korkularla yarı yolu zehir ettim kendime😞 bundan sonrası da artarak gidecek gibi
annekiz6141 beyzagokceeex hıc bısey olmaz doktoruna güveniyorsan mükemmel geçer.. Benım ıkı doktorum da farklıydı gayette güzel geçti 2. Sezaryenım da sadece sol tarafım çok agrıdı oda cekıstırme kaynaklı normal demişti doktorum 9. Günde tektim 1. De 14. Günde tektım
Zeynepsa beyzagokceeex hiç telaş etme duymuyorsun zaten kesilirken. Sonrasında ağrı kesici vs veriliyor hastanede. Uyuşukluk geçince acıyor evet. Bu inkar edilemez. Dr söylediklerine tam uyarsan gün gün iyileştiğini görüceksin. Yürüyüş ve yaraya enfeksiyon kaptırmama gibi. Sağlikla al kucağına. Küçük bir tavsiye şekersiz nescafe bulundur çantanda. Dr izin verirse içersin. Bazılarında narkozdan baş ağrısı oluyormuş. Nescafe azaltıyor diyorlar.
mehtapistif beeetul yani tahammül edilecek tolere edilecek ağrılar dimi bende korkuyorum ancak her konuştuğum bu şekilde ifade ediyor. Elbette insan diş çektirince bile ağrı sızı oluyor 1 hafta sürdüğü bile oluyor.
beeetul mehtapistif kesinlikle öyle hatta şöyle söyleyim bünyeye göre hııı bu muymuş diyeni de gördüm. Ben de diyorum ya öldüm bittim bir durum yaşamadım. İlk 3 gün kesik bölge ağrı kesicilerin etkisi geçtiğinde alev alev yanıyor fakat ağrı kesici içtiğiniz gibi hafifliyor sakinleşiyorsunuz. 3 günden sonrası inanın bana ağrı kesici bile içmeseniz olabilecek seviyeye gelir. Tam tersi durum yaşayıp sıkıntılı süreç geçirenler de elbet ki vardır fakat ben yaşadıklarımı paylaşıyorum 🌸
Zeynepsa mehtapistif acıyor evet. Ama günden güne düzenli yürüyüp ( ev içi mini tur) doktorun dediklerini yaparsanız bir hafta sonra daha az acıyor. Bu şekilde azalıyor
mehtapistif beeetul çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyiki varlar 🙏 Allah her işinizi kolaylaştırsın
betul_yldzz esmacuk benimkinin başı çok belirgin sert elimde tutunca hissedebiliyorum doktor da ultrasonda başı orası diye söylemişti canım öyle anlıyorum
denizhelensarpberat beyzagokceeex korkma bisey olmaz 1 ay önce sezaryan oldum 15 dk bebiş kucağında olur sonra odanıza çıkarsınız iğne acıtmıyor bile 🥰
linababy10 beyzagokceeex bence detaylarını hiç düşünmeyin siz sadece bebeğe odaklanmaya çalışın bol dua edin 🥰 inşallah kolaylıkla sağlıkla bebeğiniz kucağınıza alırsınız
anyelaaley beyzagokceeex 4. Sezaryenime hazırlanıyorum ekim sonu kasım başı gibi olacağım. Ağrın olmayacak diyemem illaki oluyor ama inanki ayağa kalktıktan sonra yürümeye başlarsan o ağrılar hafifliyor . Tavsiye olarak mutlaka kahve tüket ameliyat sonrası birde asla karnının çok acıkmasına aldanıp ameliyat sonrası doktordan gizli birşey tüketme hastane ne verdiyse o ben böyle birşey yapmıştım ve tuvalete de çıkamamıştım bu yüzden ekstra hastanede kalmıştım. Ve ameliyat ağrımın yerini artık tuvalet sorunu almıştı kaç kez lavman bile olmuştum ama yok çıkamamıştım ve perişanlık yaşamıştım resmen.
sumeyyeravza beyzagokceeex yedi kat kesildiğini farkında bile olmuyorsun ki canım, yarım saatte elinde bebeğini göreceksin onu düşün. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Allahım yardımcın olsun. Bol bol kahve iç, bitter çikolata al yanına. Kayısı suyu, hoşaf.
buketdeniz19 beyzagokceeex Canım korkma korkulacak birşey yok bende çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi birşey değilmiş sonrası biraz zor ama geçiyor zaten sen hiç birşey hissetmiyorsun ki onlarda kontrol etmeden asla başlamıyorlar