Hilaltuana Geçenlerde (⅘) gün önce test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatifti bugün adet olmam lazımdı ama olmadım 😏🥲
beeetul Hilaltuana birkaç gün daha adetin gecikirse yeniden kar vermeni tavsiye ederim. Bazen değer düşükse kanda da çıkmayabilir diye duymuştum. Yanıltıcı olmak istemem ama sen yine takiptesin sonuçta. 10 gün kadar adetin gecikirse her şey net bir şekilde belli olur kanda da
Fatmanur_0416 Hilaltuana çiçeğim bekle bi kaç gün daha olmazsan tekrar kan ver gebelik varsa geç döllenme de olabilir
beyzagokceeex Hilaltuana stres de gecikme yapabilir çok stres yapma akışına bırak 7günü aşarsa gecikmen bi test yap
Hilaltuana beyzagokceeex ya aslında çok stres yapmıyorum test yapmamdaki sebep de o gün alkol kullanacaktık bı şüphelendim öyle yaptım belirsizlik olunca da kullanmadım
Fatmanur_0416 Hilaltuana aynen ben gecikmenin 4.günü öğrendim aşkım sende öyle yap bi kaç gün bekle test yap tekrar pozitif olursa kan ver yine ama gecikme olursa
beyzagokceeex Hilaltuana sen yine de regl olana kadar kullanma bacım ne olur ne olmaz 😇 7güne kadar gecikme normal kabul ediliyor. Sigara, kahve, çay, stres vs regl döngüsünü etkileyebiliyor çünkü 🥹rabbim gönlüne göre versin inşallah
Hilaltuana beyzagokceeex olsa da 9 ay koklamasam bile 😂o konuda iradeliyim de sigarayı bırakamıyorum pek
beyzagokceeex Hilaltuana ay bacım inşallah hamilesindir o zaman 🥰🥰 ben de plansız hamile kaldım sigarayı bırakmak çok zor oldu. Öğrenene kadar da bi süre içmiş bulundum. Öğrendikten hemen sonra da bırakamadım yavaş yavaş bıraktım ama hala vicdan azabı çekiyorum 🥹
beyzagokceeex Hilaltuana ben de işe giderken paket almadım yanıma hiç günde 2 derken bıraktım ağzımı sürmedim🥹
anthusa Benim de gecikmemin bugün 8.günü. Adet olacağım gün testim negatif çıkmıştı. Şu anda test yapmaya korkuyorum sonuça negatif olursa diye fikri olan var mı?
eminemiy anthusa hiç korkma tekrar bir test yap bence bazen testlerde sorun olabiliyor senin de öyle olmuş olabilir Umut vermek istemiyorum ama tekrar yapabilirsin bence
Hilaltuana anthusa benim de adetime ⅞ gün kala test pozitif kan negatif çıkmıştı bende şimdi kan vermeye korkuyorum aslında 😂 bugün 3. Gün gecikmenin