paril34 AselDuygu şuan bugünden itibaren aynısını tipkisini yaşıyorum kulağım ağrıyor ve 20 dişimin eti ağrıyor ne yemek yesem değse çok ağrıyor 19 haftalık gebelik benim
busbus222_ AselDuygu evet bir hafta önce bir azı dişi bir tane dolgu işlemi yaptırdım aşırı kötüydüm şimdi de iyileşme sürecindeyim çok şükür 🤲🤲
mezig6 AselDuygu ben 11 haftalıkken kanal yaptırdım ama daha önce gebelerde uygulama yapmış deneyimli bi doktordu çok zor geçiyor bilirim dıştan yanağına buz uygulayabilirsin o bi nebze iyi gelmişti bana
busbus222_ AselDuygu acile gidince Hiçbirşey yapmıyorlar malsf yaptırdığımda 28 haftalıktım kadın doğumdan yazılı onay aldım diş hekimine götürdük öyle yaptık
AselDuygu busbus222_ agrıyı geçirmek için bişeyler denediniz mi iyi gelen bildiğiniz 2 dk da olsa geçmiyo çok kötüyüm
busbus222_ AselDuygu bir iki diş sarımsağı cezvede az suda haşla sonra onu ez üzerine bi çay kaşığı karanfil at bi çimcikte tuz yaparsan çok iyi gelir doğal antibiyotik zaten Rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲
AselDuygu mezig6 doktoruna da denk gelmek gerekiyor buz uyguladım ne yaptıysam geçmedi kulağıma vuruyor şuan yanıyo yüzüm ağrıdan bişey yapamıyorum