muzeyyenkaraca Hamilelikte kaşıntısı olan var mı 37 hafta gebeyim her yerim çok kaşınıyor gebelik kolestazı değilim kan verdim
esmacuk muzeyyenkaraca bende 36 haftalık hamileyim sizin gibiyim özellikle bacaklarım öyle kötü halde ki her tarafı yara Geceleri daha çok kaşınıyorum zaten uyumak çok zor birde bu kaşıntı psikolojim gitti gerçekten bu yüzden hamilelikten keyif alamıyorum
lemankrl muzeyyenkaraca ayy bende 38 haftalık son 2 haftadır daha da arttı kan değerlerim normal, kuruluktan dolayı olduğunu söyledi doktorum. Sağlık ocağındaki hekimde stresten olmuş dedi. Böyle her tarafımı yırtmak istiyorum geceleri bir de sanki kolestaz gibi avuç içlerim ayak tabanlarım falan kaşınıyor 🙄
melita Benim 16. Haftadan beri deli gibi kasiniyor. Şu an 29. Haftadayim. Kolestaz değil. Gebelik alerjisiymis. Ne kullansam geçmiyor, hayat zindan oldu
muzeyyenkaraca melita aynı durumdayız bende 30 haftadan sonra başladı kanımız da temiz ne kullansam ne yapsam geçmiyo kaşınmadan da duramıyor insan
Xxx_21 Benimde öyleydi bol bol nemlendiriyordum ama ne fayda şuan doğurdum ama kaşıntım geçmiş sanki bu aralar kaşınmıyorum( tekrar başlamasını istemiyorum çok kötü bi durumdu şuan için bitmiş olmasına da nazar değmesin😂)
muzeyyenkaraca esmacuk ya yalnız olmadığıma sevineyim mi bilmiyorum ama aynıyız her yerim yara içinde eşim ellerimi tutuyor bazen kaşımamam için ama dayanılacak gibi değil aynı dediğiniz gibi özellikle gece başlıyor
busramazany Bende 25 haftalığım 23’ten beri kaşınma var özellikle geceleri.. kaşıdıkça artıyor ve yayılıyor sanki
muzeyyenkaraca busramazany evet dokunmadan da yapamıyorum benim 30 dan sonra başladı şu aralar çok sık ya
muzeyyenkaraca lemankrl aynı durumlardayız inanın her yerimi kaşımaktan yara ediyorum inşallah doğum sonrası geçer
nurellaa52 muzeyyenkaraca hormonlardan demişti benim doktorum o zamanlar duş almak iyi geliyordu ben kaşıntıdan uyuyamıyorum dışarı çıkarken falan uzun şeyler giyemiyordum yogun olarak bacaklar kaşınıyordu