Kızlar merhaba. Çift yumurta ikizlerine hamileyim, ofis görevlisi olarak çalışıyorum. Neredeyse sürekli ayaktayım, temizlik, çay , kahve, arkalarını toplama hep bende. nakliyat ve taşımacılık firması olduğundan çalışanlar hep erkek, tuvaleti hiç hijyenik değil. Daha önce gebeliğimin ilk trimesterinde idrarimda enfeksiyon bile çıktı 😢 İkizlerim olacağı ve maddi zorlukta olacağımız için ha deyince de bırakamıyorum. Analık izni raporu alacağım zamanı bekledim ama, 8 kasıma kadar dayanabilecek miyim bilmiyorum. Bu gebeliğim öncekilere göre daha ağır, halsiz, pelvik ağrılı geçiyor resmen bazen oturup ağlıyorum.bu şekilde olup analık izin zamanı gelmeden doktordan rapor alabilen yok mu? Hani en fazla kaç gün verebilirler ? Eşim bırak yemişim parasını diyor ama neden rapor paramı yakayım en ihtiyacımız olacağı zamanda? 1 de değil 2 bebek, masraflarımız çok olacak. Borçlarımız da var. Ona çok yansıtamıyorum zorlandığımı bu yüzden. Ama analık izni zamanim gelmeden rapor almak istiyorum doktorlar sıcak bakar mı nolur nasıl yol izleyeceğimi söyleyin