canankoyuncu 7+4 haftalık gebeyim geçen hafta kalp atışını duymuştuk ama bu hafta da çok merak ediyorum gitsem bir sakıncası olur mu zarar verir mi bebeğime
Lodoss canankoyuncu ben 9. Haftaya kadar her hafta gittim ve kalp atışını dinledik çok şükür birşey olmadı şimdide ayda bir gidiyorum
nurellaa52 canankoyuncu bişiy olmaz kontrol sürense eğer git hem büyümüş mü kese ne durumda diye bakar doktor ultrasonun bi zararı yok bence bebeklere
melikeaytekin canankoyuncu bende bugun 7+4 oldum bende her an gormek ıstıyırum korkuyırum bıseymı olur falan dıye ya
ync94 Bu kadar küçükken bazı doktorlar kalp atışı dinlemeyi zararlı görüyor. Bir sorununuz sıkıntınız yoksa sonraki kontrolü bekleyebilirsiniz. Bana kalsa ben de her hafta her gün giderim :) ama bebeğimizi düşünmek gerekiyor.
canankoyuncu Lodoss çok teşekkür ediyorum bende yârın gideyim o zaman bi zararı olur diye düşünmüştüm
Lodoss canankoyuncu zaten bi kaç saniye dinletiyorlar çok uzun süre olmadığı için birşey olmaz bence Allah’ın izniyle 🙏🏻gidin içiniz rahatlasın 🌸
ync94 canankoyuncu Doktordan doktora değişiyor bu tabi. Ben de bebeğim iyiyse çok fazla gitmeye gerek duymadım. Kontrol zamanlarımda gittim hep.
canankoyuncu Lodoss teşekkür ederim yarın doktoruma sorayım o zaman dinleriz derse gideyim Böyle şüpheyle yaşamakta zormuş 🥹
canankoyuncu ync94 bilmiyorum ki bende iyi mi kötü mü acaba Böyle çok okuyorum 10.haftadan önce durdu kalp atışı vs diye psikolojim iyice bozuldu
esophia Zararı var mı bilmiyorum ama doktor bana kalp atışı duyduktan sonra 5 hafta sonra gel demişti ama daha önce kaybım olduğu için ben dayanamayıp 3 hafta sonra gittim yine iyi dayanmışım😄 günler asla geçmiyordu şimdi su gibi akıyor hayret ediyorum
canankoyuncu melikeaytekin Allah endişelerimizi azaltsın inşallah iyilerdir bazende insanın elinden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka 🙏🏻🥲
falbay canankoyuncu sadece sağlıklı olduğundan emin olmak istiyorsanız sesi dışarı vermeden de bakabiliyorlar kalp atışına, sesin dışarı verlmesi sakıncalı olabiliyormuş ben de çok merak edip her hafta gitmiştim ilk zamanlar dayanmak zor:)