selinyet 2 Eylül: 31 4 Eylül: 81 7 Eylül: 142 9 Eylül: 296 13 Eylül: 605 Bugün gelen artış bana düşük gibi geldi sizce artışlar nasıl bugünkü sonuç ürküttü beni
ravza_68nur Merhaba geçen hafta test yaptım negatif çıktı İki gün önce testi tekrarladım silik çizgi çıktı ve kan verdim beta hcg değerim 2681 çıktı Çok yüksek bi değer mi dış gebelik düşündürür mü
busu1 ravza_68nur Dış gebelik beta ile anlaşılmaz kimyasal gebelik beta orantısız artınca anlaşılır dış gebelik olasılığı için ultrason da kesenin görünmemesi lazım
halimekys ravza_68nur evet dış gebelik de böyle artıyor ama şöyle bişey de adetin üzerinden kaç gün geçti 2-3 gün geçtiyse değerin böyle gelmesi normal Mesela benim de ilk Gebeli öğrendiğimde beş yüzdü 4.05 gün sonra gittiğimde 2000 civarı olmuştu bana da ilk başta dış gebelik olabilir dediler ama şu an çok şükür normal her şey
halimekys ravza_68nur zaten adetten bir hafta önce yaptığınız test negatif çıkma olasılığı yüksek ilk hamileliğimde ben de bir hafta önce test yaptığım da negatifti adet olacağım dönemi yaptırdım yüksek gelmişti onun için bir adetten bir hafta önce test yapmak mantıklı değil