yazgelsin Kızlar eşim 4 ay önce ameliyat oldu. Bu ay reglim gelmeden 11 gün önce ağrımaya başladı ki normalde hiç belirtisşz gelirdi. Biraz önce de hafif kahverengi leke geldi ve hala 5 gün var reglime. Sizce bu nedir umut mu edeyim yoksa olabilir mi :(
meryela yazgelsin yazgelsin inşallah yerleşmedir. Benim eşimde varikosel oldu ikimci ayım bir umut bekliyorum🥺
yazgelsin meryela Allah yardımcımız olsun canım🙏🏻 ben daha önce tüp bebekte yaptırdım ne yazık ki hepsi sağlıksız oldu kalpleri durdu :( eşinin spermlerinde hangi değerler kötüydü senin
meryela yazgelsin 🥺morfoloji ve hareket sıkıntımız var sizin değerler düzeldimi biz daha kontrol ettirmedik ama çok endişeliyim çokk yine hamile kalamamaktan korkuyorum
yazgelsin meryela bizde de morfoloji harekette sorun vardı. Henüz test yaptırmadık açıkçası bu ay olmazsa yaptıracağız inşallah gerek kalmaz güzel şeylerde okudum burda. Umarım onlardan oluruz 🙏🏻🙏🏻
tugcekr meryela benimde eşimin böyle sıkıntısı vardı ameliyat olmak istemedik direk tüp bebeğe yöneldik ama çipli tüp bebek yaptırdık çipli olunca morfolojiye de bakıyorlar
yazgelsin tugcekr hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun 🙏🏻 ben regli oldum :(