Kızlar merhaba, benim oğlum tam 3 yaşında ve yarım gün kreşe yazdırdık akranları ile beraber vakit geçirsin diye. Geçen hafta uyum haftasıydı ve zorlanan çocuklar için veliler de sınıfa giriyordu. Benim oğlum da çok zorlandı, ben sınıfta 10 dakika durdum oğlum ortama alışınca geri çıkıyordum. En azından 20-25 dakika boyunca sınıfta arkadaşları ile oynuyordu ama sonra yine beni istiyordu yanında. Bir gün kapıdan bırakıp çıktım o zaman hiç durmadı aşırı tedirgin oldu çok ağladı ve ben sınıfa geri girmek zorunda kaldım, sonrasında tedirgin bir şekilde sürekli beni gözlemledi sınıftan çıkmayayım diye. Yarın da okula velileri almayacaklarmış, ben öğretmeni ile görüştüm oğlumun daha önce hiç benden ayrılmadığını, en azından bir haftalığına benimde sınıfa girebilmemi rica ettim ama öğretmeni kabul etmedi. Hal böyle olunca daha da stres yaptım ben, hani ortada zorunlu bir durum yok, daha 3 yaşında çocuğuma böyle bir stres yaşatmam ne kadar doğru olur? Kaydını sildirmeyi düşünmedim değil ama ablam en azından birkaç gün dene diyor. Bende bu yıl kaydını sildirip oyun atölyelerine, farklı etkinliklere götürüp kademeli bir şekilde benden ayrılmasını sağlamam daha mantıklı gibi geliyor şu an. Aklım çok karışık sizce ne yapmalıyım?