glcnylmzz İyi geceler hanımlar 😊 16+3 haftalığız 2 haftadır saat 10′dan sonra aşırı bir acıkma oluyor akşam yemeğimi de güzel yiyorum ama bu saatler gelince gün boyu hiç yememişim gibi acıkıyorum benim gibi olanlar bunu nasıl atlatıyorsunuz ya da neler yiyorsunuz ?
1cey glcnylmzz 30dan sonra yüklendi o bana. 36dayım gece iki defa kalkıyorum en az, yani iki lokma da olsa bişey yemem gerek, ekmek ve şekerli şeylere dikkat edin son haftalarda zaten ister istemez kilo alıyorsunuz tek tavsiyem bu😅
hunilii glcnylmzz biraz kuruyemiş ya da meyve yanında süt kefir ya da yoğurt tüketebilirsiniz, yatana kadar tok tutar midenizi de yormaz
glcnylmzz srp_srp işte bende çok şişmemek için yemek tarzı değil de uyuyana kadar tok tutacak birşey bulmak istiyorum yoksa ne bulursam yerim 🫠
glcnylmzz 1cey son trimester bende mide yangılı geçtiği için son zamanı çok düşünmüyorum 😂 Ama yıllar geçti onların üstünden böyle açlık dönemlerini nasıl atlattım onu hatırlamıyorum keşke not tutsaydım hamilelik dönemlerim de 😅
glcnylmzz 1cey doktorun söylediği sinir geçilmedikçe sıkıntı olmaz 😂 İlaçla bile geçmeyen uyutmayan mide yanması yerine yemek yemeği tercih ederim son zamanlar rahat geçer en azından kiloların üstüne 1-2 kilo benim için önemli değil doğumdan sonra gider 😂
glcnylmzz hunilii gece pek meyve yeme taraftarı değilim yediğim gibi mide ekşimesiyle karşılaşıyorum Diğerlerini denerim teşekkür ederim 😊