Mysngl Kızlar iki veya 3 te daha rahat doğuran var mı acaba özellikle üçüncü normal doğum olanlar süreç daha mı kısa
Tugceasel21 Mysngl 3 normal doğum yapmıs biri olarak söyliyim 2. Cok zordu 3. De kolaydı 1 saat 45 dakika doğdum 0 kesi ve dikişsiz masallah bana 😅😅
Kiraz53 Mysngl 2 suni sancı ile olmasına rağmen cok kolay basit bir dogumdu ilk ikinmamda bebek cikti 3 de kolaydı fakat kendimi strese soktum 2 cocugumu evde uyurken biraktim çünkü panikten.bi anda çığlık attım sonrada ben niye çığlık atıyorum diye söylendim kendimi doğuma odakladim 2 ikinmamda kizim doğdu
hurremintorunu Mysngl bende 2.ye hamileyim ilki ilk olmasına göre güzeldi bence 7 saat falan sürmüştü toplamda. Ama bu ikincisinde nedense bir korku sardı ya daha kolay olmasını bekliyordum ama 36+3 bugün kontrole gittim 3 kilo olmuş boy 47 cm ilk bebeğimi 40. Haftada 3100 ve 48 cm doğurmuştum bunun şimdiden bu kadar olması beni biraz ürkütüyor 🥲🥲
yeliz1923 cylnboran04 Maşallah ne güzel benim de 3. Normal doğum olacak 2 cm açıklık vardı en son bakalım yarın 39 oluyorum doktor ne dşycek 😬
cylnboran04 Mysngl kendı sancılarımla gece 12 de başladı sabah 7 de tam açıklıkla kendımi zar zor hastaneye attım
Mysngl hurremintorunu aynıyız ben de 36+3 üm benim biraz daha minyon 3 olmadık daha ama işte insan başına ne geleceğini bilince daha da stres oluyor öyle hemen herşey gelişse de doğuversek
hurremintorunu Mysngl evet ya birde ilki 40 haftaydı ya bunda istiyorum ki 38 de falan doğsun 😅 artık sıkılıyorum çünkü hamile olmaktan
mrvshnsrcgl İlkini kilolu ve kafası buyuk oldugu için zor doğurmustum,ikinci kolay olur dıye düşünürken 36+1 de suyum geldi bebek kanala gırmedi 25 saat sürdü megerse kordon dolandıgı için çıkamıyormus zorla bastırarak normal doğum yaptım ilkinden daha zordu