kley Kızlar merhaba 10 artı 6. Haftada yım ama gebelık belırtılerım hepsı gıttı normal mı acaba ((( bazen ıcıme korku dusuypr
dijlekocaman kley bende 9+ 7 tüm belirtilerim gitti normal diye düşünüyorum doktorda öyle demişti ama benim de hiç bir belirtim kalmadı
Sevila59 kley bende 10 haftlaığım dün aynı konuyu açtım içimi rahatlattılar sağolsunlar ama hala bi korku var o yüzden yarın randevu aldım
dijlekocaman kley bende ilk zamanlar korktum hala da bazen korkuyorum ama doktor bir sorun yok dedi bir dahaki kontrolüm ayın 22 de inşallah bir sorun yoktur
kley Sevila59 Allah korusun Insallah bısey yoktur sağlıkla kucağımıza alalım inşallah haber verın olur mu lütfen
Sevila59 kley tabiki haber veririm canım. İnanın hafta dolmadan randevuya gidiyorum bu stres beni mahvedecek inşallah sağlıklıdır❤️
Sevila59 kley canım az önce geldim şükür sıkıntı yok doktor çok normal bu haftalarda belirti olmayabilir dedi
kley Sevila59 hepımız aynıyız gerçekten 2. Sı bu Sureklı bırıncı gıbı olmayacağım dedım ama gene aynısı oldu