iacar Hanımlar. Merhaba dün geceden beri geçmeden bir mide bulantısı, istifra durumu, ateş, ishal hepsi var. Bugün hem sabah gittik hastaneye hem de akşam ikidir serum yiyorum. Böyle olanlar var mı? Çözümünüz var mı?
bircekirdekaile iacar bende bugün öyleydim istifra oldukten sonra ateşim yükseldi üşüdüm resmen dinlendim baktim geçmiyor zaten bişey de yiyemiyorsun dışarı çıktım hava aldim geldim halada midem ağzımda duruyor sanki tek temenim bu günlerin çabuk geçmesi
annekiz6141 iacar salgın var 4 gün çektim sadece 4 gün lapa pirinç, patates ve haşlanmış tavuk çorbası yedım yagsız salcasız beslendim ve öyle atlattım
bircekirdekaile iacar kusura bakmayın mesajını sabah gördüm teşekkür ederim Akşam acile gittim durumu anlatım serum ve midem için ilaç verdi şuan gayet iyim siz nasılsınız nasil oldunuz
salito İdrar yolu enfeksiyonunun ilerleme belirtileri olabilir bunlar, kendi doktorunuzla görüştünüz mü tedaviye başladınız mı? Hamileyseniz özellikle böbreklere sıçrarsa çok tehlikeli olabiliyor. Mutlaka doktorunuza bilgi verin.
iacar salito Merhaba. Kendi doktorumla görüşemedim dün zaten hafta sonuydu. Acilden giriş yaptık. Perşembe kontrolüm olduğu için perşembe gittiğimde sorarım diye düşündüm
iacar bircekirdekaile Teşekkür ederim bulantılarım hala devam ediyor. Çok şükür düne göre çok daha iyiyim. Siz gittiğinizde size ne dediler genel salgın mı dediler yoksa gebelik hakkında mı dediler ?
bircekirdekaile iacar gebeyim dedim kusma ve bulantım var dedim tam dedi serum ve ilaç iyi gelecek dedi geldi de bugün bulantı bile yaşamadım çok şükür
bircekirdekaile bircekirdekaile bu dönemde bunu yaşamımız normal ama dün çok kotuydum ya hatırlamak bile istemiyorum