_Aleyymom_ İyi akşamlar anneler 39+4 haftalığım nişanım hala gelmedi son 3-4 gündür de ishal oldum gibi bel ağrım zaten var ara ara yalancı sancılarım oluyor ama nişan gelmeden doğum başlar mı acaba bileniniz var mı??
yakutfamilia _Aleyymom_ nişan gelmesine gerek yokmuş bazılarında geliyor bazılarında gelmiyormuş anlattıklarınız doğum belirtisi gibi
EflinsMom _Aleyymom_ Her hamilelikte nişan ve su gelme durumu olmuyor. Yani her hamilelik kendine özgü. Örneğin bende ne su geldi ne nişan. Bunların hiçbirisi olmadan da doğuran çok kişi var.
kelebegim123 _Aleyymom_ oğlumu 41. Haftada doğurdum son haftaya kadar kalmasına rağmen nişan gelmemişti
analikzoris _Aleyymom_ ilk gebeliğim de ne nişan ne su geldi sancı ile başladı doğumum 10 cm olunca ebe patlattı suyumu nişan kan herhangi bir akıntı asla olmadı 10 cm olana kadar da
_Aleyymom_ Bilemedim 2 hafta içerisinde sancım oldu ama yalancıymış nişanda gelmeyince doğuramıcam galiba psikolojisine girdim ama şuan sancım var ve öncekiler gibi değil bekliyorum bakalım artıcakmı baktım hala nişanda yok kafama takıldı yani
AuraMomB _Aleyymom_ şuan sancım var ve öncekiler gibi değil Boşuna mı seninle bugün o kadar yol yaptık bacım😂😂
_Aleyymom_ kelebegim123 normal mi doğum yaptınız acaba şuan bizde normal bekliyoruz da iri de diyo doktor sezeryana da dönebilir diyo
kelebegim123 _Aleyymom_ evet normal doğum yaptım ve suni sancısızdı. Doğduğu günden 2 gün sonrası için randevum vardı suni sancıyla gerçekleşecekti doğumum ama şükür 2 gün öncesi kendi sancılarım başladı ve doğurdum. İşte doğar doğmaz okula yazdırdık 41. Haftada doğunca 🤣🤣🤣🤣
_Aleyymom_ O zaman nişan doğum belirtisi olarak saymak saçma genelde ebeler doğum belirtisi nişanı da söylüyorlar çünkü
tugbaaydn İki doğumumda da ne nişan ne suyum geldi ikisinde de açıklıkla gittim hastanede suyumu patlattılar 😂😂
AuraMomB _Aleyymom_ açtım semaya ellerimi gel gel diye dua ediyorum 😂 babası Göktuğ ile çok oynadı kıskandı galiba kerata 🥹🥹💛🐣🐣
_Aleyymom_ Tam zamanlarını bilmiyorum ama sancım var şuan youtubeden hareketler yapıyorum şuan şans dileyin gelsin 😂😂
_Aleyymom_ mezig6 39+4 şuan çarşamba tam 40 haftalık olacak 3900 civarındaymış kilosu başı biraz iri dedi boyu felan uzun demişti
_Aleyymom_ kelebegim123 maşallah inşallah benimde kendi sancılarım gelirde bir an önce başlar bu haftaya kadar 2-3 günde bir yalancı sancılarım oluyordu son hafta 1 kere oldu sancı da gelmiyor artık nasıl doğurucam bilmiyorum
ysmncnr2023 39 +5 im ne su var ne nişan bende de yalancı sancıları gelip gidiyor ama doğum sancısı yok çarşamba günüm doluyor doktor gelmezse cuma günü doğumu başlatacak artık
kelebegim123 _Aleyymom_ küvetiniz varsa evde sıcağa yakın olacak derecede su doldurup içine uzanın Ben öyle yapmıştım ve o gece sancılarım başlamıştı Ki benim hamileliğim covide denk gelmişti 2020 yılında o yüzden çok aktif değildim Genelde fazla hareketlilik doğumu hızlandırıyormuş Bende yürüyüş vs yapamadığım için ebem böyle söylemişti ve bende işe yaramıştı. Sadece 1 kere denedim bide ve sancılarım başladı.