GamzeAltndas Merhabalar Tatlış Anneler 🤱🏻🤰🏻🖤 22+5haftalık bir hamişim artık yavaştan birşeyler almak istiyorum ama nerden başlıcamıda bilmiyorum 🙈🙊 Uygun fiyatlı alışveriş yaptığınız siteler varmı ? Memnun kaldığınız siteleri yazarmısınız ?Malum ortalıkta işini hakkıyla yapan az insan var ne yazıkki :( Birde hangi marka ürünleri tercih ettiniz biberon ,emzik vb. ürünler için ? Yardımcı olursanız çok sevinirim ,şimdiden teşekkürler 😊 🙏🏻❤️
Yasemincifci GamzeAltndas e bebek civil en ucuz bebekmarket buralardan kıyafetleri aldım canım gayette memnun kaldım
dml33 GamzeAltndas en ucuz bebek marketten aldim en son cok.hizlo.dun aldim bugun teslimata cikmis kargo urunleide gelince gorucm onun disimda lcw civil e bebektn alisveris yaptm internet sitelerinden memnundm
Umranoguzyazar Kızlar mtcbaby instgramdan göreblrsniz internert siteside var zıbnlar 6tl vs aldm geçengün birsürü gayrtte güzel ve çabuk gönderiyor
hunilimom GamzeAltndas hafta başında enucuzbebekmarket diye bi site vardı adını tam söylememiş de olabilirim unuttum ordan yaptım güzeldi hemem geldi kapıda ödemesi var uğurlu bebekten yaptım orasida çok güzeldi kumaşı kalitesi vs bi bakın derin
Fatmaykt GamzeAltndas canım mtcbaby diye bi sayfa var hatta instagramda da var bende böyle bi site arıyordum bilmediğim halde sipariş ettim zıbın pijama altı vs çok güzel çıktı ürünleri fiyatları da gayet iyi