sevvalinwonderland kızlar merhaba. ben 36 haftalık oldum. çam sakura’da randevusuz muayene olabilir miyim artık merak ediyorum çünkü bu haftaya hiç randevu yok 😞 ancak haftaya alabildim ama bu hafta da muayene olmam gerekiyor gibi hissediyorum haftam itibariyle. en son 34’te olmuştum.
Monorassa sevvalinwonderland çam sakura randevusuz hasta kabul etmıyor canım bılgın olsun ben sormuştum bu hastanede kayıt açma yok randevu sıstemı denılmıstı yinede gıttıgınde tekrar sor 🌸
temmuzonbir sevvalinwonderland hiç bir şekilde randevusuz bakmıyor, randevusuz bir tek doğuma gidebilirsin
Semaaa__ sevvalinwonderland acil kısmına git yalandan ağrım oluyor de a dan z ye herşeyine bakıyorlar hhhhahahahahahh
sevvalinwonderland Monorassa 😞 her haftaya düşmüyo mu ki 36’dan sonra kontroller? her hafta da aynı polden randevu vermiyo diye biliyorum sistem. yarın hastaneyi arayacağım ama açacaklarını düşünmüyorum. santral çıkıyo, kadın doğuma bağlıyo, ondan sonrası düşmüyo.
sevvalinwonderland Monorassa rojdaa_gk temmuzonbir hesraa kızlar gece 3.14 şu an ve salı gününe randevu buldummmm 😍😍 inşallah güzelce geçer muayenem. teşekkür ederim size de 🙏🏻
rojdaa_gk sevvalinwonderland Benim bildiğim kadarıyla sabah 8 den önce orda olursan ve haftan 36 üstüyse kayıt açılıyor. Ama emin değilim inşallah bilen birileri yorum yapar. Ben bir ara sabah orda bekleme salonundayken haftası büyük olanlar gelip kayıt açtırıyordu. Ama kapasite dolunca artık kayıt açtırmıyoruz dediler onu da duydum.
Monorassa sevvalinwonderland randevu alıp gıdıceksın sonrakı kontrollerı o sana kâğıta yazıp gün verıyor sen kapıdakı sekreterden onaylatıyorsun Mhrs ye falan gerek kalmıyor o sekılde ama suan mecbur randevulu gıdıceksın
sevvalinwonderland rojdaa_gk anladım canım. sanırım bakılmıyormuş altta gelen yoruma bakınca. zaten dünyanın uzaklığından gelip gidiyorum. maalesef risk alıp gitmicem :( 37. haftama aldım artık randevu. doğurmazsam o zamana kadar giderim artık :))
sevvalinwonderland temmuzonbir yani o kadar saçma ki her şey. 34. haftamda gitmiştim. 9 gün sonra gitmem gerekiyordu gene çünkü çalıştığım için çalışamaz raporu almam gerekiyordu izne ayrılabilmem için. rapor için mecbur gittim. randevuyu da sabah aldım vezneden. zaten kontrol diye giriyorlar raporları. içeri girince ne kontrolün vardı dediler. açıkladım durumu böyle böyle dedim. doktor ilgilenmedi bile. muayene de etmedi. her hafta kontrol olmaz öyle diye tersledi. halbuki 9 gün geçmişti. cuma günü o baksaydı 36. haftamı düşünmeyecektim şimdi. bebek ters gelişti. doktor o yüzden kontrol de ederim gelince demişti ama farklı bi doktora randevu verdikleri için o doktora anlatamadım ne yazık ki derdimi.
rojdaa_gk sevvalinwonderland Şimdi kız kardeşime sordum iki ay oldu orda doğum yapalı ve randevusuz gidiyormuş 36dan sonra bilginiz olsun.
sevvalinwonderland rojdaa_gk kafam iyice karıştı 😅 kimisi de yok demiş. kaçta gitmek gerekiyormuş peki?
rojdaa_gk sevvalinwonderland 36 dan sonra randevusuz bakmışlar kardeşime öyle söyleyeyim haftada bir gidiyordu. Kayıtlar 8 de açılıyor orada olursanız belki bakarlar ama şimdi ben kesin bir şey demek istemiyorum çünkü oraya gittiğiniz de kayıt açmazlarsa mağdur olmayın.
sevvalinwonderland rojdaa_gk aynen canım uzaktan geliyorum bir de zırt pırt da zor bu şekilde. sanırım gitmeyeceğim. risk alamıcam :( teşekkür ederim 💞
rojdaa_gk sevvalinwonderland İnşallah yakın zaman da gitmiş birileri yorum yazar. Sağlıcakla alın kucağınıza bebişinizi ♥️
sevvalinwonderland hesraa vardı aslında ama yarına :( eşim de salı götürebilir ancak. o yüzden alamadım. zaten sonra gene gitmiş. sık sık bakıyorum evet