masella Bugün bir koyulaşma vardı kaçırmamak için gün içinde bir kaç test yaptım en koyusu az önceki çıktı. İnnovita kullnanlar Bu koyuluk pik mi sizdede böyle miydi? 
mevsimmbhr masella Pik kesınlıkle canm bugün ve sonraki 2 gün siliklesınceye kadar degerlendırmenı onerırım
caglaecrin masella bana geç geldi ben adet döngüsü ile beraber yani adetin. İlk gününü sayarak 11. Gün yumurtluyorum yine de kadından kadına değişiyor
masella caglaecrin ayy evet bazı kadınlar 11 12de yumurtluyor bence çok şanslılar diğer döngü hemen geliyor 🥹 Ben reglin ilk gününden sayınca 14 15 16 günlerden birinde yumurtluyorum genellikle. Umarım sağlıkla çatlar ve sağlıkla nasip olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻
masella mevsimmbhr bugün değerlendirdim. Yarın ve diğer günde riske atmamak için değerlendireceğim. Sonrası gün aşırı devam eder. İnşallah nasip olur🙏🏻
masella allyslife pazartesi salıyıda değerlendirip sonrasını gün aşırı yapacağım inşallah nasipse bu ay tutar🙏🏻🥰
caglaecrin allyslife ben 11. Gün yumurtluyorum çok kısa sürüyor adet ile yumurtlama arası iyi oluyor çok beklemiyorum 😁