vefasli Haftadayım aniden acıkıyorum ve vu döngü 2-3 saatte bir tekrarlıyor, bir seyler atıştırınca düzeliyor , hayat kalitemi çok etkiliyor her an yanımda bir sey olması lazım, tahmini kaçıncı haftada bu belirtiler geçer🤦♂️
bambitoo_ vefasli Bende o haftalarda öyleydim birden aşırı acıkıp yemezsem kötü oluyordum. 2. Trimesterda normale döndüm şimdi hamilelik öncesi gibi iştahım 2 ana öğün yiyorum arada da bir kaç meyve kefir vs
gecekusu29 vefasli benim de öyleydi 2. Trimesterda geçti atıştırmak da kesmiyordu iştahım yoktu ama doyurucu şeyler anca o açlık hissimi alıyordu. Gına gelmişti sürekli ne yiyeceğimi düşünmekten🤭
vefasli __cansu_ içim titriyor gibi oluyor midem bomboş hissediyorum, bir kere de bayıldım şekerim düştü heralde doktorda anlayamadı
vefasli bambitoo_ erken biter umarım mide bulantım yok sadce bazı yemekleri yemek istemiyorum daha çok kuru ve tuzlu şeyler iyi geliyor
__cansu_ vefasli kan şekerimz düşüyor işte inşallah geçer bu ya korkuyorum ben biyere gidersem hemen yemek yeri arıyorum😂
vefasli __cansu_ ben azık taşıyorum çantamda😅 her an her yerde bir sey yemem gerekiyor baya zorlayıcı