kızlar şimdi ben eksiklerimi tamamladım artık çantayı kapatıcam ama şu kafama takıldı. elimde yenidoğan için aldığım takımlara baktım da bi yaklaşık 3-4 takım var. zıbın olarak da yenidoğan etiketli iki tane uzun kollu almışım. diğerleri 0-1ay 4 kısa kollu 1 tane de uzun kollu var. ebat olarak enleri hemen hemen aynı, boylarıda 2-3 parmak uzun. kıyafetlerde de 0-1 ay için alt üst takım var ama benim başka bi yerden aldığım 0-3 ay etiketli takımlar biraz daha küçük ebat da onu koyayım diyorum hemşireye vereceğim kıyafet hurcuna. sizce de mantıklı mı? yani belki çok saçma soru soruyorum ama vallahi bi an beynim durdu🤯 iki farklı takımı karşılaştırınca biri bariz büyük duruyor çünkü. zıbın olarak da kısa kollu yenidoğan etiketli yok şuan elimde uzun kollusu var. onun yerine kısa kollu olan 0-1 mi koysam?? bebiş biraz içerde zor sabrediyor gibi onu içimde tutmaya çalışıyoruz🥲 Umarım vaktinde sağlıkla gelir. ekim ortası gibi doğum zamanım. yani iki kat uzun kollu + kundaklancak falan cok mu sıcak olur?? ilk gebeliğim her şey o kadar mantıklı bir o kadar da mantıksızmış gibii geliyor kiii vallahi nası yapsam bilemedimm lütfen aydınlatınn benii🥹