mavigolge 40+2 haftadayım dün düğün vardı oturuyordum sadece ayaklarım şişmişti. Düne göre Bugün bir ayağım diğer ayağımdan daha şiş. Ve baya şişmiş. Acil bir durum mu yoksa geçer mi ?
allyslife mavigolge tek taraflı şişlik ihmal edilmemeli, mutlaka acile git canım, haftan ileri ne olur ne olmaz içşn rahat olur
lokismommy mavigolge şişlik bir anda olduysa tehlikeli diyorlar ama dün düğüne gitmişsiniz belki de farkına varmadan yoruldunuz ondan da olmuş olabilir ama ayağınız tek taraflı şişmeye devam ederse hiç gecikmeden doktora gidin 🙏🏻diğer ayağınız normal mi
lokismommy mavigolge nolur nolmaz allah korusun bence bir gidin en azından tansiyonunuza baktırın derim
mavigolge allyslife lokismommy Sabaha kadar indi şişlik kızlar allaha şükür 😊 teşekkür ederim sizlere de
mavigolge lokismommy biraz evde dinlenip ayaklarımı yukarı kaldırıp dinlenmeyi düşündüm yatın kontrolüm var ama eğer geçmezse gece gitmeyi düşünüyorum
gngr_kra Benimde öyle 40+3 sol ayağım dün şişti sağa göre baya fark var hala da şiş bilmiyorum sorun mu
Ceycey___ Benim de sağ ayağım şiş sol ayağıma göre 38+3 haftalığız bizde genelde hep sağ ayağım hep daha çok ödemli