clementine16 Kızlar yarın 40′ımız çıkacak doktorum 1 hafta kontrolünde bir sonrakinde 40′ta geleceksin demişti ama başka şehre taşındı. 40 randevusunda ne oluyor başka doktora gitmeli miyim kendi doktorum yerine?
Sibel_10 clementine16 o randevuda baktigi gibi bakiyor hersey ayni bazi doktorlar 10 gunlukken cagryor bazilari 7. gun 40. gun cagiriyor benim gittigim doktorlar hicbiri 40 da cagrmamsti hep 10.gn gttim ama grumcemim doktoru 40nda cagrmsti ama ayni rutin muayenyi yapti dedi bir sorun yok deyip gondermisti
Sibel_10 clementine16 eger numarasi varsa grlemeyecegini burda bir doktora gideyimmi diye sorabilirsin bir sakincasi yok bnce
June6 clementine16 benimki ultrasonla bakmıştı rahim toparlamış mı iyice vs diye o kadar başka bişe yapmamıştı bide sezaryen olduğum için kesilen yere baktı
sifadrmaz Kilo boy baş çevresi rutin fiziksel muayene vs vs bunlara bakılıyor canım ilk kızımdan hatırladığım kadarıyla böyleydi galiba
clementine16 sifadrmaz kadın doğum doktorum canım onu belirtmemişim korunma yöntemi anlatcaktı öyle demişti başka b şey var mı acaba fiziksel bakacağı
clementine16 Sibel_10 evet soracağım fiziksel bakılscak bi şey varsa diye aksatmak istmeem kendi sağlığımla ilgili ama çocuk doktoru değil doğum doktorum
Sibel_10 clementine16 evet bence de sorabilirsin bir sorun olmaz bir skntn yoksa dert etme :) anladm bn zten dgum doktorun oldugunu orneklerimi dogum uzerinden verdim cnm