bebekisteyen selma128 yalancı olma ihtimali çok yüksek artımed çok ve piyasadan kalması gereken bir test inşallah gebesinizdir başka test yapın
selma128 bebekisteyen ben gebe olmak istemiyorum Allah isteyene versin inşallah bebegim cok kucuk daha iki aylik yarin baska test alip deneyecegim olmadi kan vermem gerekcek
bebekisteyen selma128 o zaman inşallah değilsinizdir ay Rabbim isteyene versin bebeğiniz küçükmüş gerçekten
selma128 bebek_annesiii gecikme olmadı daha 2 gun var adetime normalde 2 3 gun one kayardi yarin birdaha deneyecegim o korunmaya ragmen olduysa hicbisey demiyorum. Cok uzgunum
bebek_annesiii selma128 Neyle korunuyordun canım istemiyorsan umarım yoktur ya bende korunmaya rağmen kızım 8 aylıkken hamile kaldım maalesef kötü bi duygu anlıyorum seni🙁
selma128 bebek_annesiii prezervatif arti geri cekilme imkansiz diyolardi ne oldu anlamadm yirtik falan da yoktu
bebek_annesiii selma128 Bizde aynı şekilde ne yazıkki. Eğer başta takılmadıysa prezervatif ozamam iste az bi aferdersin suyu bile tutuyo
selma128 bebek_annesiii yok değilim test yanlış çikti artimed sahtekarlar ben hamile olmadigima sevindimde gebelik bekleyenler icin bu hayal kırıklığı demek
sevgigoc selma128 selma128 canım bende de aynısı oldu 2 kere tekrar ettim testi, bence direkt git beta ver 🌸