luliluliss İstanbul Avrupa yakası için memnun kaldığınız detaylı ultrason yaptırdığınız yer neresi? Devlet yada özel farketmez? Özel için ödediğiniz fiyat nedir?
nur_3417 luliluliss Bakırköy’de Mahmut Güngör e gitmiştim çok ilgili 1 saat bakıyor herşeyin en ince detayına baktı ben haziranda gitmiştim o zaman 6 bin tl ödemiştim şimdi ücreti ne kadardır bilmiyorum arayıp öğrenebilirsin canım
rojdaa_gk luliluliss Maddi olarak zorlamayacaksa bence özelde yaptırın hem resimlerini falan veriyorlar ne güzel anı olarak kalır. Ben Çam Sakura da yaptırdım geçen hafta doktorda doçentti memnun kaldım.
linababy10 luliluliss vira tıp merkezi dr şehri punar radyolojik bölümünde yaptırdım şimdi güncel fiyatı 6 bin küsürdü.. ben araştırdığımda en uygun orayı buldum ve memnun kaldım açıkçası
nursahcivan Ben geçen sene zeynep gedik özköseye yaptırmıştım çok memnun kalmıştım ama bu sene fiyatlar baya artmış nakitte 12 bin dediler
rojdaa_gk luliluliss Ali Gökhan Bolluk randevu bulmak zormuş öyle dedi oradakiler ama ben rahat buldum.