pamuksekeer Doğuma sayılı günler kala başıma gelene bakar mısınız😤 Markete indim kızlar alışveriş yapmaya kedinin yanında geçerken pençe attı fotoğrafını bırakıcam şimdi aşağıya bir damla kan geldi sadece 22. Haftada tek doz tetenoz oldum 😣
lokismommy pamuksekeer hiçbir şey olmaz ben her mama verdiğimde güreşiyorum kapının önündeki kedilerle kollarım ellerim yara bere içinde kalıyor sokak kedileri hepsi de doktoruma da sormuştum zaten hiçbir şey olmaz kedilerde kuduz olmaz demişti enfeksiyon riskine karşı da aşın var zaten benim aşım da tek doz 22.haftada oldum ikinciyi olmadım 💕💕içine sinmiyorsa varsa batikon sür yoksa limon kolonyası dök
naranta yuzeysel siyirmis gibi duruyor cok minik zaten, kolonya dokun tetanos olmussunuz zaten bisey olacagini sanmiyorum 🙏🏻
pamuksekeer naranta bi damla kan geldi birinden minicik diğer ikisinden gelmedi kolonya+tentürdiyot döktüm
allyslife pamuksekeer gayet yeterli, bizim ülkedeki kedilerde kuduz yok zaten. Beni kedi hep tırmalıyor ve aşı da olmadım😂 doktorum da batikon sür bir şey olmaz diyor
pamuksekeer allyslife ne bileyim ya bir şeyi istemedikçe insanın başına gelir ya benimki de o misal😂 sağlıkla bi alsak kucağımıza
pamuksekeer lokismommy teşekkür ederim canım evet kolonya+batikon yaptım 22. Haftada bende tek doz tetenoz oldum
lokismommy pamuksekeer tek doz aşı bile yeterli aşkım ben o yüzden ikinciyi olmadım mesrla doktorum hiç gerek görmedi merak etme
pamuksekeer lokismommy evet benim doktorum da gerek görmediği için olmadım sağlıkla bi kucaklarımıza alsak bu kadar zor olmaz❤️❤️❤️❤️
dalyaluna35 Benim 2 kere elimi yırttı kedi yani baya yırttı ama iyilesmesi zaman aldi hicbir sey olmadi ve hala kedi sevdamdan vazgeçemiyorum 😅 korkmayin bir sey olmaz zaten gerekli şeyleri yapmışsınız sonrasinda 😌
dalyaluna35 pamuksekeer sokak kedisi 🫠 ben kedileri cok seviyorum hic sevmeden duramıyorum o yuzden cok fazla tirmalanmaya maruz kaldim ama 2 kere oyle derinlemesine yırtma durumu oldu cok sukur hicbir sey olmadi yanimda kucuk kolonya taşırım o an kolonya surup eve geldigimde elimi sabunla guzelce yıkayıp sonrasinda dezenfektan sürmüştüm zamanla o çizikler kabuk oldu toparladi 😌 ama hic oyle bi hastalık falan kapmadim kediden ötürü