annemi_oluyorumben Son haftalarımdayım dolaba birsey hazırlamadım sizler neler hazırladınız fikirler sunarmısınızzz
gamzeakarsu17 annemi_oluyorumben börek poğaça kurabiye koydum daha da yapacağım.çiğ doğranmış biber koydum geçen yolda koymuştum aylarca hem kolaylık oldu hem kışın pahalıdan almamış oldum.dolmalık biber taze fasulye haşlamalık mısır koydum.çiğ domates koydum menemen yapmaya hazır.kırmızı biber közledim 5 6 poşet onuda yoğurtlu salata yapıcam.bolca tavuk alıp doğruycam çok tüketiyoruz köftelerde yapılacak onları geç yapıcam et tavuk hızlı tüketilmesi gerekiyor malum 35te yaparım onları şuan 31+1 salça ve turşu da yaptım derin temizliğe de başladım
meyvemsi annemi_oluyorumben bol bezelye, barbunya, kofte yapip koydum, etleri kup kup yapip hazir hale getirip koydum, etli yaprak sarma, kozlenmis patlican, icli kofte aklima bunlar geldi simdi bircogunda annem yardim etti sagolsun ❤️❤️
annemi_oluyorumben @“gamzeakarsu17”# Ben okurken yoruldum, maşallah bütün mahalleye yetecek stoğu yapmışsın 😅