Selissss37 crnk94 cuma gidicem inşallah hiç bilmiyorum bakamadım😭 bencede psikolojik ya banada duphalac verdi bu arada kesinlikle dediğiniz gibi ishal olmak kabız olmaktan iyidir
Selissss37 elifsn23 kesinlikle doğru. 5.günüm biraz daha iyiyim hamd olsun. Büyük tuvalet meselesini de halledersem herşey iyi olacak inşallah
elifsn23 Selissss37 reçetede en fazla iki gün içinde etkisini gösterir yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam canım
pervinn_qq babielif ilk hamileliğimde Bnm o kdr yoktu yarım parmak vajinal de sadece kişiye göre değişiyor
kader238 Minikzd çözüm bulabildiniz mi aldınız tüyleri merak ettim benimde dikişlerim var 5 gün sonra kontrole gideceysma gideceğim ama tüylerimden utanıyorum alsam mı almasam mı tereddüt ettim enfeksiyon açısından
Minikzd kader238 inanırmısın kontrole gitmedim doktor 40 ında gel demişti 10 günüm var napıcam bende onu düşünüyorum kimsedende bi yanıt alamadım doğru düzgün
pervinn_qq kader238 alınabilecek yerleri alın doktora söylersin kusura bakmayın dikiş bölgesine dokunamadım anlayışla karşılar zaten
kader238 Minikzd valla bende onu düşünüyorum hala alayım diyorum sonra dikişe zarar verir ya da enfeksiyon kaparım diye korkuyorum
hicranguvenaks _Ebrukaracan06_ ılık suya batikon dök yıkan bacım çabuk iyileşir inşallah ben öyle yaptım mikropta kapmaz hem Allah şifa versin