mrcnz Bugün birinci günüm bakalım kaç gün dayanabileceğim. İçip faydasını gören canlarım bekleniyorsunuz 🌸
teyzzanne mrcnz bende başlamak istedim ama cesaret edemedim. Bı yeri yapalım derken başka biter bozuluyo çünkü. Senin sıkıntın ne ?
Sevila59 mrcnz bende öneri tavsiyesi ile içmiştim 2 yıl önce felan baya sorunlarımız vardı ama içtiğim ay kalmıştım o mu vesile oldu bilemem tabi farklı sebeplerle kaybettim ama işe yaramıştı
busyldrmtncr mrcnz Şu an 33. Haftalık 2. Gebeliğim. Enfeksiyondan dolayı soğan suyu içmiştim ve ondan sonraki adet tarihimden hemen sonra hamile kaldım. Allaha emanet korunmaydı benimki ama yine de çok dikkatliydimn😀
sumeyyeravza mrcnz yaptıktan sonraki ay hamile kalmıştım❤️ sabah akşam İbrahim saraçoğlunun tarifiyle yaptım. Çikolata kistimi 4,5 cm’den 1,5 cm’e indirmişti. İçen herkese şifa olsun.
mrcnz teyzzanne canım geçen ay pcos tanısı aldım ama şimdiye kadar hiç adetim gecikmemişti geçen aya kadar. Çok fazla çevremde duydum takviye de kullanıyorum ama soğana da şans vermek istedim açıkçası
mrcnz Sevila59 tabi rabbimin vesilesi Allah bağışlasın canım inşallah emek veren herkesin Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
mrcnz teyzzanne 1.5 su bardağı suyu kaynatıyorum bir soğanı dörde bölüp içine atıyorum 5-10 dk kaynıyor süzüyorum ılık şekilde içiyorum sabah akşam aç karnına içecem inşallah
mrcnz busyldrmtncr yaa böyle görünce daha çok mutlu oluyorum sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah canım 🌸 benimde var enfeksiyonum zaten temizliyormuş çok güzel
teyzzanne mrcnz canm nasıl gidiyo iciyomusun hergun , mideme falan dokunmadı degilmi, hala adet olmadım olunca basliycam bende
teyzzanne mrcnz aşılama sonucunu bekliyorum belki olsun adet olursam deniycem bı o kaldı denemediğim çünkü 🤭