sudeborakk 36+1′den selamm Dün odamız geldi benim ufak tefek eksiklerim hariç herşeyimizi hazırladık hastane çantamız da hazır artık kızımızı bekliyoruz 🥲🎀 Sizde durumlar nasıl kızlar
kalbimdekiminik sudeborakk Oyy oyyyy maşallah 🧿 Rabbim nazarlardan saklasın güle güle kullansın hepsini prenses💕bizde de her şey hazır doğumu bekliyoruz sağ salim alalım kucağımıza inşallah 💗
bunarays sudeborakk bizde aynı 36 hafta planlı sezeryan nasipse iki hafta sonra çok endişeliyim korku heyecan günler geçtikçe dahada artıyor🤯
allyslife sudeborakk sağlıkla huzurla kolaylıkla gelsin bebeğin inşaallah🫠 hemen peşinden geliyorum 29 gün ile🫠 biz de hazır beklemedeyiz🐣😍
cicekligunler2332 Hayırlı olsun 🌸 bizde hazırız her kontrolde çantamız pusetimiz yanımızda geziyor 🤭 yarın doğumum var ve heyecanlıyım 🫠
sehesu Maşallah sağlıcakla gelsin bebişlerimiz bizimde son 25 yazıyor da tabi ne zaman gelir bilmiyoruz🥹🌸
gogebakk sudeborakk Allah hayırlı uğurlu etsin saglıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kaçıncı haftada hazırlamaya başladınız çantayı ben 31 hafta olacam ama hala hatırlamadım erken diye
sudeborakk gogebakk çantayı geçen hafta yeni hazırladım canım erken daha şöyle 34 35 gibi yapsan bence sorun olmaz
beneklikartal sudeborakk bizimde son 27 🥹 bebek çantası hazır ama benim bişeyim hala hazır değil planlı mı senin
sudeborakk beneklikartal Ben de son 1 haftadır hazırladım herşeyi olsun yaparsın planlı değil bekliyoruz bakalım 🫠