duo123 Kızlar Aralıkta doğumum olacak inşallah . Şehir hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum. Nasıl bir yer? Odalar tek kişilik diye okudum . Hijyen , doktorlar ve odalar nasıl ?
monii duo123 geçen sene nisan ayında etlikte doğum yaptım hem doğum zamanı hem de doğum sonrası tek kişilik odada kaldım ve çok memnun kaldım
babymom3 duo123 Etlik kimine göre iyi kimine göre kötü diyenler var ben ortada olan tarafım temizlik düzen ilgi iyi sürecim kötü ama 2 İnci dogumumda Bilkent tercih edicem
monii duo123 bilkent farklı etlik farklı ama ben etliği tercih ederim. Bilkent hem çok kalabalık hem de doktorları daha sert bence . Etlikte insan muamelesi gördüm ama aynı muamele bilkentte yoktu genelde bağıran azarlayan doktorlara denk geldim bende travma oluştu artık mecbur kalmadıkça bilkente gitmiyorum
_Ebrukaracan06_ Etlik’de doğum yaptım bana denk gelen doktorlar kötüydü doğum esnasında oğlumun omuzunu kırdılar ve söylemediler odalar tek kişiydi güzeldi
_Ebrukaracan06_ duo123 ilk kızımı Bilkent’te doğum yaptım ordada çiftli odadaydım doktor konusunda çok şanssız birisiyim sanırım
melekk8195 duo123 ben 3 yıl once orada doğum haptım okdr ıyıydılerkş basımı oksayan elımı tutan duş almama yardımcı olan teselli veren emzırırken öğreten ve tertemiz bakan bır hastane benı doğumdan sonra kendılerı gıydırdıler odaya gelıp tekli oda da değildim ama tekli odalarıda mevcut hersey mükemmeldi ınsallah ıyı ınsanlara denk gelırsın
_Ebrukaracan06_ duo123 ilk başta gebelik okuluna gidersen onlara öncelik veriyorlar sonra şansınıza kalmış
bebek_annesiii duo123 2 doğumu da bilkentde yaptım 3. Yü de orda düşünüyorum özele gitmezsem ameliyat sırasında bazı komplikasyonlar yaşadım ve sezeryan sonrası karmıma bastırdıkları için tramva kaldı oraya gitmezsem eğer sebebi sadece bunlar odam iki doğumdada tek kişilikdi ilgi alaka üst düzeyde oda konusunda