Filizismail Kızlar az önce kasık ağrısıyla uyandım sağ tarafın da batma oluyor normal mi çok ağrıyor 😥
Sinem21 Filizismail normal olabilir normal olmayadabilir bence takip et dinlenince geçmiyosa doktoruna danış benim öyle fazla ağrı veren kasık ağrım olmuyor genelde çok yorulursam uyurken azıcık ağrıyo
Ilknurcyhn Filizismail ben de 23 haftalık hamileyken kasık ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim erken doğumla bebeğimi kaybettim ihmal etme hemen hastaneye git derim ben geçer belki diye bekleme evde
Feyzasucu Sinem21 aynısı bendede var canım valla burda okumak ıcın beklıcm bende doktoruma danıscm bı
Feyzasucu Ilknurcyhn cddımısn ya allah korusun canım Allah yardımcn olsn bende bundsn krkuyorum ıstr baska bı belırtın varmıydı sırtından dgru mu karnına gırıyor
Ilknurcyhn Feyzasucu evet once sırtım sonra karnım en son ağrı kasımlarıma inmisti sonra kanamam başladı
Ilknurcyhn Filizismail olabilir tabi ihtimal ama sen yinede görün doktoruna Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 🤲 bebegini sağlıcakla alırsın kucağına umarim
Filizismail Sinem21 ya öyle dayanılmayack bi şekilde değil ama ağrıyor enfeksiyon da var bende bi de iki gün üst üste çok yürüdüm ondan olabilir mi