mlke_mom Kızlar hamile olduğum için bitlenmiş olabilir miyim 5 yaşındaki kızımda 2 tane bit gördüm yürürken saçımda kaşınıyordu ama hiç aklıma gelmedi en etkili ilaç tecrübelerinizi istiyorum çok endişeliyim
Yusufunannesi_ mlke_mom hamilelikte alakası olduğunu sanmıyorum. Bit zaten aşırı bulaşıcı e kızınızda da varmış size geçmeme ihtimali yok gibi bir şeydi. Eczane’ye hamile olduğunuzu belirterek bit şampuanı isteyebilirsiniz.
Kiraz53 mlke_mom kreş veya parktan bulaşmış olabilir eczaneden mutlaka bit şampuanı ve bit tarağı temin edin ilkokula giderken bende de vardı bu şekilde 2 yıkamada tamamen geçmişti
mlke_mom Tugceasel21 hemen aldım süreceğim inşallah geçer en iyisini aldırttım ama hamile olduğumu belirttirmedim sorun olur mu ki
mlke_mom Yusufunannesi_ bence benden kızıma bulaştı beraber uyuyoruz onda 5-6 tane sirke. Vardı bende kepek vardı ama kaşıntımı ona bağlıyordum bit görünce anlam kazandı kaşıntım
hanazuhregmailcom @mlke_mom evt bna da geldi hamilegim 6 haftalıkken kizimida geldi çok zor oluyor ayiklamsi
Kiraz53 mlke_mom iyi yaptın iyice başını ovala ilaçla tarakla bir güzel tara sonra yıka güzelce geçecektir hemen
mlke_mom Tugceasel21 teşekkür ederim sürdüm iyice kutuda yazılanları da uyguladım 1 hafta sonra tekrar yapıcam yumurtluyorlarmış kesin çözüm için önemliymiş
decembermum mlke_mom valla daha geçen ay kızım bitlendi biteks saç spreyi kadın doğum uzmanım sen de kullanabilirsin dedi ben önlem amaçlı kullandım bana geçmemiş kızımın da kendimizde sıktık altı saat beklettim sonra taradım yıkadım ama var ya sirkeler bile ölmüştü al kullan bana dua et