hicran96karaca Kızlar nolur bi fıkır verin 37+1 günlük hamıleyim ama gögüslerim ucu aşırı sekılde hassas banyo yaparken bile şu deyınce aglayasım gelıyor asırı kötü bir durum da haftaya sezeryanım var ve ben nasıl emzircem dıye kara kara düşünüyorum lansion krem aldım şimdiden sürmeye basaldım ama faydasını görmedim. Bana nolur fikir verin doğuma gıtmeden bıraz igleşme olsun
sbykra hicran96karaca Gebe okulunda okulundadaki ebe hanım Hindistan cevizi yağı önermişti ona çok iyi gelmiş.
beautiful_ hicran96karaca buradaki Arkadaşlar tahin uzeirndeki yağı ve zeytinyağı kullanmışlar faydalarını da görmüşler ben emzirme döneminde olduğum için kalkan kullanıyorum kalkana süt geçince hemen iyileşiyor
busrabaskal hicran96karaca ben doğuma kadar arko zeytin yağlı kremle nemlendirdim hemen toparladı.ilk kızımdada çok kremler kullandım fayda etmedi çok ağladım.madacasol krem dedi buradan bir anne 2 sürmede geçti inanamadım
leylizer hicran96karaca tahinin üzerinde biriken yağ çok iyi geliyor , bide gümüş kapaklar var çok süper oluyor . Meme ucuna şimdiden al koy hep kalsın , Emzirme sürecinde de sürekli kapat üstüne. Hem steril kalıyor hem güçlendiriyor hem koruyor. Bana dua edeceksin:)
aysunssevim Doğumdan sonra doktor bana madefix diye bir krem yazdı onu sürdüğümde hem ağrıyı azaltıyordu hem de yaralara iyi geliyordu ama emzirme öncesi yıkamak gerekiyor kesinlikle, doktoruna sorarak onu kullanabilirsin canım ben çok memnun kalmıştım
hicran96karaca beautiful_ valla ne yapıp nasıl geçecegini sasırdım öncesi doglarımda hiç bunu yasamamıstım bebek bir aylıkken falan bi olmuştu ama krem falan gecırmıstı. Ama bu daha doğmadan basladı anlamadım
hicran96karaca leylizer şimdide edeyım ozamn ☺️ Allah razı olsun Rabbim gönlğnğze göre versin inşallah 🫂
minikmucit hicran96karaca zeytinyağı surebilirsin. Üstüne de göğüs kalkanı koyarsan çamaşıra bulaşmaz
cns_u hicran96karaca lansinohu sürüp üzerine Streç kapatın benim doğumdan sonra oldu ucu kopacak sanmıştım ayy çok kötüydü krem fayda etmiyor sanıyordum meğer atlet emiyormuş kremi. Streç kapayınca 1 günde geçti çok geçmiş olsun