zhgdhdjdjjd enise3 benimde şuan yok 3 hafta önce sancılarım çok vardı bir gece yatış yapıldı ciğer geliştirici iğne oldum şuan bişey yok son dakika gelmekten vazgeçti galiba sabırsız kız 😅
cahanbebek alynaksee benim de son adet tarihi 13 Şubat uygulamaya göre 20 Kasım’da gösteriyor normal doğum ama ben sezaryen olacağım için dokuz Kasım’da alırız dedi doktor siz de mi uygulamaya göre söylediniz yoksa doktorun soyledigine göre mi
ikincicocugunubekleyenanne Beni geçen hafta korkutsa da erken gelecek diye akıllıca zamanını bekliyor şuan son 15 günüm😅
annem09 rozdemirq erken değil mi? Benim son adetim 28 Temmuz. Kalp atışını bugün duydum. Sen neye göre yedi hafta diye hesapladın?
rozdemirq annem09 şuan kaç haftalıksın benim 27 Temmuz uygulamaya giriş uapinca direk söyledi 7+0 şuan bugün
rozdemirq rozdemirq annem09 annem09 benim geçen hafta kese düzensizdi bu hafta da biraz öyleydi ve bebek var ama hafif dağınık henüz toparlanmamış dedi ve kalp atımı yok dedi şimdi benim 27 Temmuz adet tarihim 7 agustos da iğne yaptım ovitrella bence henüz bebek küçük 7 sinden sonra hesaplansa değil mi
annem09 rozdemirq rozdemirq ben 6+6’yım. Kalp atışı derinden geliyordu. Daha çok küçükmüş. Acele etme. Bebeği gördün mü?
annem09 rozdemirq bence de küçük. Benim tüp bebek, üstelik de beşinci gün embriyosu. Öyleyken anca bugün derinden bir kalp atışı duyduk. Senin de anca. Keşke embriyonun kaç mm olduğunu sorsaydın.