pretty_mom Normalde düzenli bir regl sürecim var. Asla gecikme yaşamam. İki gün önce test yaptım silik pozitif çıktı. Bugün negatif çıktı ama regl olmadım 3 gün geciktim. Hamilelik ihtimalim var mı böyle bir durum yaşayan oldu mu?
zeynep_s_ test yalancı pozitif vermiş olabilir ya da kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz, ben de kimyasal geçirdim her yaptığım gün silikleşiyordu test maalesef.
zeynep_s_ pretty_mom zaten 3-4 gün gecikme ile öğrenmiştim hamile olduğumu. Günden güne beta düştü ve 1 hafta sonra normal regl oldum
zeynep_s_ pretty_mom rica ederim bence ne olur ne olmaz yarın da ilk idrarla güvenilir bir markayla test yapın eğer regl olmazsanız. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız🌸🙏🏻
dileksunaa_98 pretty_mom bu beta hcg ye göre hamilesiniz tebrik ederim 🌸 2 gün sonra yeniden kan verip 2 katına çıkıyor mu takip etmeniz lazım
pretty_mom Doktorum sonuçlarım iyi olduğunu tekrar test yaptım yapmama gerek olmadığını gebeliğin dördüncü haftasında olduğumu söyledi. İlk gebelik olduğu için normal değer dedi
musaeva pretty_mom değer iyi aslında yeni gebelik, lakin 48 saat sonra yeniden aynı yerde yeniden kan tahlili yaptırın Betanıza baxın 2 katına çıkıyorsa hamilelik iyi gidiyor
musaeva pretty_mom 11.29 la öğrendim 4 gün sonra 0.1 e indi. Kimyasalmış. Kan testi yaptırmasaydım bilmeyecektim yani. Ama insanı kötü etkiliyor