_Ebrukaracan06_ Selam kızlar birazda yeni doğan bebişler hakkında konuşalım nasıl gidiyor bu benim 2.bebişim meme reddi yaşıyoruz sagıp+ mama ilerliyoruz kaldırmıyorum acıkınca en fazla 3 saat sonra kendiliğinden kalkıyor sizler nasıl gidiyor🥲
umransag _Ebrukaracan06_ benim zor laşmaya başladı canım 16 günlük oldu bebeğim geceleri saat başı meme için uyanıyoruz uyuyamiyoruz gazımız var gündüzleri de yatmıyor
beautiful_ _Ebrukaracan06_ biz 43 günlük olduk eğer bir rahatsızlığı yoksa gece 3 saatte bir kaldırmıyorum artık kendisi o saatlerden sonra kalkıyor sağolsun bırakmıyor artık uyuyayım zorluk çok ama çok Şükür Rabb’ime şuan ki halimize
BKZ _Ebrukaracan06_ aşko ilk bebeğim annem kayınvalidem ve kocam profesör herkes bişe söylüyor uyandır yesin uyandırma uyusun meme yok mu sütün az mı falan idare etmeye çalışıyorum bebiş de düzensiz biraz biliyorsun idare ediyoruz işte
clementine16 _Ebrukaracan06_ ilk 15-20 gün sarılık kaynaklı takviye, memede aktif emememe, uyanamama çok zordu şimdi yarın 40 olacağız her şey daha yolunda şuan uykuya dalamamakla boğuşuyoruz🙏🏼🥲
_Ebrukaracan06_ umransag benimde öyle ya şükür gaz sorunumuz yok ama doymuyor meme reddi yaşıyoruz agzına aldıgında emzik yerine emiyor🤦♀️ doktora gittiğinde söyle gaz sorununu
NaimeYilmaz _Ebrukaracan06_ umransag beautiful_ beautiful_ clementine16 Doğum sonrası bebeğinizin gelişim takibini yapmak ve yardımcı araçlardan faydalanmak için devam uygulamamız Happy Kids’i indirebilirsiniz. iPhone için Tıklayınız 👈 Android için Tıklayınız 👈
_Ebrukaracan06_ beautiful_ bende kaldırmıyorum sarılıgı atlattık en fazla 3 saat sonra kendi kalkıyor
beautiful_ _Ebrukaracan06_ bizim uzamış sarılık oldu ama çok Şükür düştü de salı günü 5 düşmüştü en azından doktorlar da artık bu hafta sonralarında uzun uyumaları bölünmemesi gerektiğini söylüyor
beautiful_ _Ebrukaracan06_ bizim uzamış sarılık oldu ama çok Şükür düştü de salı günü 5 düşmüştü en azından doktorlar da artık bu hafta sonralarında uzun uyumaları bölünmemesi gerektiğini söylüyor
hanifeali _Ebrukaracan06_ benim bebeğim 25 günlük ben geceleri 2 saate bi uyandırıyorum kilo alımı yavaşlamasın diye kaldırmamalımıyım bilemedim sizinki kaç günlük
_Ebrukaracan06_ beautiful_ bizimde 17 kadar çıktı emzir dedi doktor bizimde 5 e düştü yarın tekrar götürücez
_Ebrukaracan06_ hanifeali bugün 20 günlük olduk ben kaldırmıyorum 3 saat olunca kalkıyor kendisi bugün doktor kontrolümüz var bakalım kilo alımı yavaşlamışsa bende kaldırıcam geçen hafta doğum kilosunun üstüne çıktık ama
hanifeali _Ebrukaracan06_ senin bebiş maşallah kilosu yerinde doğmuş ama benim kızım biraz minik doğdu