minik_kelebek3 Kızlar yorulunca bebek hareketi azalıyormu neden azalır yani normalde sık sık hareketini hissettiğimiz bebek bi anda neden sakinleşir
gamzeakarsu17 minik_kelebek3 çünkü sen harala gürele hareket ederken o uyuyamamıştır sonra sen dinlenmeye geçince nabzın düşünce rahatlayıp uyumuştur.30.haftada koltukları yıkadım allahım her eğilmemde kıvrandı durdu akşama kadar uyuyamadı sonra ben akşam devrilip yatınca oda sakinleşti uyudu.normal günde mesela ben yatınca hareketlenir ama öyle ağır iş yapınca onlarda rahat edemiyor
TugceMomyy minik_kelebek3 gün içinde anne hareket halindeyken bebek uyuyo genelde akşam yattığımızda hareketsiz kalınca uyanıyo hareket etmeye başlıyor karnınız tok çikolata falan yeyip sol tarafınıza yatın mutlaka hareket eder
sukranok Gecenin bu saatinde bende bu sorunun cevabını merak ettiğim için uyuyamıyorum 21+4 deyim 3 gun önce cok net hareket eden bebek 2 gündür hareket etmiyor. Sen kaçıncı haftandasın canım daha erken 24 den sonra netleşir diyor herkes de
minik_kelebek3 sukranok evet bu haftalarda hareket saymamak gerekiyormuş düzenli değilmişte işte bi anda hareket azlığı olunca insan acaba diyor bende uyuyamadım bu nedenden
minik_kelebek3 TugceMomyy ben şuan 20 haftalığım dün su geldi hastaneye gittim bebeğin iyi olduğunu söyledi ama bebeğin hareketleri azaldı dünden beri
TugceMomyy minik_kelebek3 belki de psikolojik olarak etkilendiniz bende hareketi azaldı gibi hissediyordum doktorum karnın tok çikolata yeyip sola yat hareket etmesi gerekiyor dedi bi deneyin içiniz rahat olsun en azından bende işe yarıyor çünkü
minik_kelebek3 TugceMomyy sola yatınca hareketlenmiyor ya bende Sırt üstü uzanınca hareketini hissediyorum genelde
TugceMomyy minik_kelebek3 sizin daha küçük bide ben ilk hareketlerini 21 22 haftada daha net hissetmiştim normal bence takip edin içinizi ferah tutun Allahın izniyle bir şey olmaz
minik_kelebek3 TugceMomyy amin inşallah bi sorun yoktur 🌸ben 16 da hissetmeye başladım ama son zamanlarda düzenli gibiydi net hissediyordum suda gelince hareketi kesildi bebeğin