allyslife kalbimdekiminik ekstra bir ağrım yok henüz, son 2 haftadır olan rutin bel ve kasık ağrım ağrım var. Bir de bugün pilateste yoruldum, onun hamlığı var biraz. Genel olarak iyiyim elhamdülillah🫠
allyslife momrose ben de hiç magnezyum kullanmadım, ondan olduğunu sanmıyorum kuzum ya bazı vücutlar meyilli oluyor ödeme falan. Ben hep hareketliydim, haftada 2 gün pilatesi ve bol suyu ihmal etmedim. Ondan ödemlenmedim🫠 sen yere çöm, o da yeterli gelir🤲🏻
allyslife zeyyu sonsuz rahatlığım ve ben sizi selamlıyoruz hocam😂 nişan sonrası doğumun hemen başlamayacağını bildiğim için rahatım ya yatıp uyuyacağım hatta😂
zeyyu allyslife Bende 38den selamınızı alıyorum hiç belirti yok planlı olacak ama sürekli dürtüklüyor beni uyutmuyor azıcık belirtim olsa koşarak gideceğim 😃
miniksusamtanemm allyslife yok canım ya doktoruma göre şuan 35+1 im (sat 10 ocak olarak bakıyor o) bende normalde sat 3 ocak 36+1 oluyorum. bugün de acildeki ölçümde 35+4 çıktı. gerçi ölçümler cihazdan cihaza değişiyor. yani acildekiler de belki tahriş vs olmuştur dedi. doktorum geçn hafta 37,haftaya kadar ilişkiyi de yasakladı hani sancılarımda var ya tetiklemesin diye falan🥺🥺 hayırlısıyla şu eylül ayını sağa salim atlatsaydımm bi🥺🤲🏼 doğum için hep ekimin 10ndan sonrası diyor doktorum da. Rabbim inşallah vaktinde sağlıkla kolaylıkla nasip eder doğumu inşallah hepimizee ya🥺🥺🥺🤲🏼🤲🏼
allyslife miniksusamtanemm doktoruna göre takip et o zaman mutlaka, önemli olan o. İnşaallah sağlıkla kolaylıkla en doğru ve hayırlı vakitte gelir bebeğin canım.🤲🏻 Beni de haberdar et 💖
allyslife kalbimdekiminik amiiiiin, hepimiz hayırla kolaylıkla sağlıkla doğru zamanda kavuşalım inşaallaahh🤲🏻🌸
leylalin allyslife Aynı yapıda içinde kahverengi kan olan geldi 35+1 falandı sanırım o zaman iki gün önce Dr. Nişanın gelmiş dedi ama 36+5teyim şuan gelen giden yok :)
allyslife leylalin evet, ebem de doğuma hazırlık eğitimindeki ebe de nişanınsadece bir rutin gibi düşün gelir ama kesin bilgi vermez, nişandan 1 saat sonra da 1 ay sonra da doğum başlayabilir demişti🫠 o yüzden hiç hastaneye falan gitmedim yattım uyuyacağım😂 su/sancı/kanama olana kadar evdeyim😂