Kanatlarimruhumda momrose doğum iznim bitmiş olacak sıkıntı olmazsa ücretsiz izin düşünüyorum inşallah 🙏
melezannee momrose 15 haftalık hamileyim martta doğum olacak inşallah geçen sene çalışmıştım temelim var biraz diye bırakmak istemiyorum ama bebişle nasıl olur bilmiyorum ☺️
melezannee syheda evet canım maalesef ki çok çok fazla ders var bebişle birlikte zor olacaktır ama en azından temel oluşturma adına adım atılabilir ☺️
momrose melezannee bende 37 haftalık hamileyim 🥹doğumdan sonra düşündüm inşallah tabi biraz zor olacak Allah hepimize yardım etsin❤️
melezannee momrose bölümün ne arkadaşım sistemi değiştirdiler kafalarımız karıştı hep ama hallederiz biz kadınlar neleri halletmiyoruz 🫣☺️
gogebakk momrose bende dkab mezunuyum doğuma az kaldı 30 haftalık hamileyim bende pes etmek istemiyorum rabbim yardımcımız olsun
momrose Kanatlarimruhumda yok hayır ücretli izin deyince pek anlayamadım atanmış öğretmen sandım sizi bi an , işten izine ayrılıp ders mi çalışacaksınız 🌼
Kanatlarimruhumda momrose yoo cocuguma kendim bakmak istiyorum. İlkinde hemen işe döndüğüme oglumla vakit geçirmediğime pişman oldum.
momrose gogebakk yaa inşallah Allah yardımcımız olsun 2027 yi düşünüyorum bende ciddi ciddi ama düzenim doğumdan sonra oturur