alpilogg Kızlar bu aslında 2. Doğumum olacak ama herhalde artık o doğumhaneye bir bebeğini arkada bırakıp diğerini almak için girmek durumundan dolayı korkuyorum, sezeryanın ilk kalkışından o ilk 3,4 günlük süreçten uykusuz gecelerden korkmaya başladım 😵💫
gamzeakarsu17 alpilogg 31+1 bende gerilmeye başladım nolcak ya biliyoruz herşeyi alcaz bebeği gelcez kafasındaydım ama şimdi biraz korku gelmeye başladı.bebek o kadar hareketli ki ve çok rahatsız ediyor mide yanmaları sancılar iki gündür akıntım var enfeksiyon mu oldum diye stresteyim hemen olsun bitsin istiyorum en son gittiğimde 28 ekimden sonra alırız demişti
Blue_Butterfly alpilogg bende bugün 31 oldum 2’ci sezeryanım olcak inanılmaz yorgun bitkinim ne yesem midem yanıyor diğer gebelikte bunlar yoktu her gebelik farklı sanırım bazı şeyleri düşünmek istemiyorum inanılmaz zor geçti bu hamilelik
bsr18_ alpilogg ekim sonu kasım başı gibi doğum doktorum öyle söyledi tabi Allah bilir normal doğum olacağı için. Hem bitsin istiyorum hem korkuyorum. Çünkü daha önce ki doğumdan sonra yaşadıklarm gözümü korkutuyor. İnşallah doğumumuz kolaylıkla geçer ve sağlıkla kavuşuruz
ikizannesiasl alpilogg ben de 31+3 teyim ikizlere gebeyim her gün korkarak uyanıyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
alpilogg gamzeakarsu17 Benim de 30 ekime gün verdi ben de aynı durumdayım sırtım belim ağrıyor. Ter içindeyim sürekli sıcak basıyor millet donuyor ben klimalarla oturuyorum. Bebeğimin eşyalarına bugün başladım ancak yıkamaya öyle de bir rahatlık
gamzeakarsu17 alpilogg yıkama yapmadım henüz evin işlerini hallediyorum halı koltuk yıkandı salça turşu buzluk hazırlığı falan yaptım bugün lohusa takımı depend aldım.bebeğin hala eksikleri var onlarıda alıcam hazır olucam inşallah.sizin ilk sezaryen mi benim ikinci olduğu için 37 haftalık olunca alabiliriz dedi
elifali1 gamzeakarsu17 37 de alırsa çok iyimiş bende 32+1 o kadar bunaldım ki gün zaman geçmiyor çok rahatsız oluyorum
alpilogg gamzeakarsu17 benim ilki sezeryan bu da sezeryan olacak doktorumu 38 +2 den önce almam bebeği en erken 38 de olsa olsa bile dedi. Ne kadar içeri de durarsa o kadar iyi dedi. Bende ev toplama yıkama ütüleme işlerine girdim iyice ağırlaştım hızlıca bitirmek istiyorum
gamzeakarsu17 elifali1 valla ne yalan söyliyim bende üzülmüyorum bazjsı üzülür günü dolmadı küçük olacak diye ama 40 haftayı geçirip yine 3 kg doğan var doğum kilosuna takılmıyorum sağlıklı olsunda bir an önce bitsin gebelik mevzusu istiyorum
gamzeakarsu17 alpilogg hani eskiler allah kurtarsın der ya onu diliyorum bir an önce sağlıkla kurtulalım hepimiz
elifali1 gamzeakarsu17 bende öyle kesinlikle kilosu vs tabi insan düşünmüyor değil ama gebelik bir an önce bitsin istiyorum doğduktan sonra kilo alır gebelik çok bunaltıcı aşırı zor hareketleri cook bunaltıcı
gamzeakarsu17 larlor benimde o günlerde olur heralde çünkü 28 ekimi istemiycem eğer benim tercihime bırakırsa.çünkü resmi tatil girecek sonra haftasonuna bağlanacak falan ne adam gibi doktor bulunur ne hemşire ebe bulunur boş hastanede kalmak istemiyorum pazartesi 2 kasımdı sanırım o günleri talep edicem 2 3 kasımda alalım hocam eğer uyarsa size de diycem
alpilogg gamzeakarsu17 Aminn hepimiz sağlıkla bebeklerimize arkamızdaki yavrularıma kavuşalım inşallah amin
gamzeakarsu17 purpoles benim ikinci sezaryen 37 haftalık olduktan sonra alabiliriz dedi net gün vermedi 2 3 kasımı talep edeceğim