Elfidanur sayan123 çok normal hissedersin ben ahım şahım tekmeler yemedim kızımdan 21-22 de hıssetım bu haftalarda da kelebek kanat çırpması gıbı hıssettım cıkolata ye uzan soluna yat kahve iç ya da mıdeden rahatsızlıgın yoksa😍sağlıkla al kucağına
Sibel_10 sayan123 ilk gebeligimde bende kelebek cirpmasi gibi hissederdim , 20 den sonra biraz minik minik hissetmeye baslamistim kucucuk kiprdmlarr
beyzagokceeex sayan123 ben 21 haftalıkken hisseymiştim 🥹 çok normalll ilk gebeliğin muhtemelen değil mi
sukranok sayan123 21+4 deyim bazen cok hareket ediyor bazen 2 gün boyunca hissedemiyorum bende 24 den sonra netleşir diyorlar başta anlaması zor oluyor sanırım hareketleri canım
Sibel_10 sayan123 cikolata visne suyu icip sola yatabilirsin bir aaglik sorunun yoksa bence dert etme tekmelemeye baslayinca uyutmayacaktrr :)) insallah sag salim kucagina alirsn cnm icini ferah tut
sayan123 Sibel_10 yok çok şükür bir sorun yok şimdilik tşk ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için 🥹🫶🏻
sayan123 sukranok evet öyle diyorlar ama çevremdekiler biz hissediyoruz diyince panik oldum dediğim gibi ben ayırt edemiyor olabilirim normalde hastaneye gittiğimde doktor inanılmaz hareketli oldgunu söylyor
sukranok sayan123 Hem çok güzel Hem çok stresli bir şey Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım her gün doktora gidip iyi olduğunu da görse insan kafasında ister istemez kuruyor haklısın ama maşallah hareketliymis normalde stres yapma Allahin izniyle iyidir inşallah bebeğin
bmbibdm sayan123 çok normal hissetsende böyle pıt pıt atma şeklinde oluyor ve ilk gebelik olunca anlamıyorsun bebek miydi bağırsak mıydı diye 🤭
selosya Çok normal merak etme 21 22 gibi hissetmeye başlamıştım ama baloncuk patlaması gibi, gaz ile de karıştırmıştım 24ten sonra ama baya hissedersin, şuan 33’üz hıçkırıklar, taklalar, sürekli popoyu bir yerlere yaslamalar merak etme hepsi olacak ❤️