Sevim97 bsraakkk diyet başladı 1 hafta kadar diyetle devam ettim ama açlık düşmedi düşmediği için insülin başlandı
bsraakkk Sevim97 ne kadar çıkıyordu açlık şekeriniz makine ile benim 105 çıkıyor kan testinde 80 çıktı
Esma006 Sevim97 çokda değil aslında 196 gördüm en yğksek tokluk açlık da 120 gördüm benden yüksekler kullanmıyor anlamadım
Sevim97 bsraakkk benim yüklemesen sonra açlık 100 çıkmıştı sonra tekrar bakıldı 97 çıktı sağlık ocağında ölçüldü 93 çıktı evde ki ölçümlerinde 100 ün altına hiç düşmüyor
atik_ Sevim97 merhaba benim 15. Haftada çıktı şeker yüklemesi yapmadım şuan insülin be diyet uyguluyorum 35. Haftadayım gerçekten çok zor
linababy10 atik_ insülin kaç kere ve üniteler kaç yapıyorsunuz benim her hafta yükseltiyor üniteleri sıkıldım ya sadece 1 değer yüksek görse yükseltiyor
Sevim97 atik_ evet ya Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra yoğurt kefir yumurta ve tam buğday ekmeği görmek istemiyorum
linababy10 atik_ ilk başka bebek 1 hafta önden gidiyordu ama diyetle artık haftasına uyumlu oldu dedi
linababy10 rumeysatk benim açlık yüksekti Toklukta diyet dışında bir şey yesem hemen 140 üstü çıkıyor 160-185 arası
fadimeinci Diyete uyduğunuzda akşam mesela ara ogun 9 gibi yedikten sonra mı sabah acliklariniz yüksek çıkıyor? Ben o saatlerde yiyince sabah açlık iyi çıkıyor ama diyete hep düzenli uymaya çalışıyorum
rumeysatk Sizde de arada yüksek çıkıyor mu doktorunuz ne diyor bende 34+1 oldum insülin ve diyetle devam ediyorum ama korkuyorum bazen yüksek çıkınca🥹
atik_ rumeysatk bende korkuyorum ama en son 32 haftalık gittim şeker etkilememişti bu perşembe randevum var 35+3 olacak
rumeysatk linababy10 kaç haftalıksınız doktorunuz doğumla ilgili bir şey söyledi mi bana şekerden dolayı 38 gibi dedi
bsnrzdmr linababy10 bebek haftasina uygun gidiyorsa bu yuksek degerler bi sorun oluyor mu acaba doktorunuz bir sey dedi mi?
linababy10 rumeysatk 35 haftalık - bana 39. Haftada verdi tarih ama benim bu aralar ağlarım başladı korkuyorum erken alabilirsem tarih erken olsun istiyorum 38. Haftada çünkü benim bildiğim kadarıyla şeker varken fazla bekletmiyorlar ( sezaryen doğum olcak )
rumeysatk atik_ hayır kesin sezeryan diyemem dedi ama 38 gibi olur dedi anlamadım suni sancıyla falan mı başlatıcak. Benim bildiğimde 37-38 den sonrası riskli