mercimektanesibebisim suzanbs Lotus’a ben de artık güvenemiyorum maalesef. Mehmet Ağar hocaya gidiyorum ben
ARYa143 suzanbs gitmedim ama ismini duymuştum, ben de lotusta yapcam nasipse, şurda bekleyim ücret bilgisi soracaktım, ssvd doğum ücret bilgisi alan var mı acaba 🙄 Hayırla sağlıkla gelsin🌸
fcngzz Avni beye kontrol için gittim iyi bir enerji aldim diyebilirim cerrahi ve normal dogumu nasildir onuda ben merak ediyorum yardimci olabilecek olursa seviniriz
suzanbs mercimektanesibebisim mercimektanesibebisim artık ne yapacağımı bilmiyorum ki pek seçenek yok ama doktor için baya iyi şeyler duydum
fcngzz suzanbs sizde aklımızda soru işareti kalmasın diye aklinizdaki hekimlere görünün en doğru karari anca öyle verirsiniz
ARYa143 suzanbs onunla iletişime geçtim daha önce evet, kendisi o hastanedeki suda doğum sertifikası olan tek ebe, konuşunca brn de ısındım😊
kadilek suzanbs normal 27 Sezaryen 42 Suda doğum 50.000 Normal ve sezaryen peşin olursa 5000 indirim oluyormuş ama suda doğum tek fiyat dediler geçen hafta sormuştum
suzanbs ARYa143 bulduğum ilçedeki devlet hastanesine gidiyorum o doktorda çok iyi olduğu için ama doğum için orayı düşünmüyorum