benzeynep Kızlar 30 haftalık hamileyim idrarda lökosit değeri 32 çıktı böyle bu durumu yaşayan var mı korkuyorum açıkçası
gamzeakarsu17 benzeynep nelerden şüphelenerek baktırdınız.30.haftada bendede vajinada batma ani girip çıkan sancı başladı 2 gündürde beyaz akıntım var bende enfeksiyondan şüpheleniyorum salı günü randevum var onu bekliyorum sizde bu şikayetler var mı
1kizannesi_ benzeynep çok kötü enfeksiyon ilk hamileliğimde vardı ama bir sorun yaşamadım bu hamileliğimde ise artmıştı artık ateş titreme yapıyordu 33 haftalıkken acil sezeryana alındım yani çok dikkat edin hastanede yattım bir hafta boyunca damardan antibiyotik aldım
lokismommy gamzeakarsu17 evet benim belirtilerim bu şekildeydi ama akıntım sarı renkliydi vajinit olmuşum idrara sıkışık haldeyken ya da idrarımı yaptıktan sonra da daha çok ağrı hissediyordum aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum da çıktı
benzeynep gamzeakarsu17 15 gün önce sağlık ocağında aylık gebe izlemim var 27 çıkmıştı doktoruma attım bol su iç dedi dün de kendim birdaha gittim idrar vermeye 32 olmuş belirtim yok denecek gibi birsey ama korkuyorum açıkçası
gamzeakarsu17 lokismommy anladım geçmiş olsun bende salı günü tahlil yaptıracağım.geçen gün burda biri enfeksiyondan 5 gün yattım yazmış korktum açıkçası çünkü 3 yaşında oğlum var onu bırakıp hastanede falan kalmak istemem varsa hemen başında tedavi olmak isterim dopuma gidince bile nasıl durucaz bilmiyorum hiç ayrılmadık bugüne kadar
lokismommy gamzeakarsu17 bişey yoktur inşallah belki de normaldir ağrı batma akıntınız zaten beyaz ve kokusuzsa hiç korkmayın
gamzeakarsu17 lokismommy inşallah ya okuduğumdan etkilenmiş olabilirim inşallah kuruntudur ilk gebelikte meğer prensesmişim hiçbirşey yaşamamıştım bacak kramplarım olmuştu son ay o kadar.bunda bulantı kanama iştahsızlık yürüyünce bıçak saplanmaları aşırı derece mide yanmaları herşeyi yaşıyorum enfeksiyon bari eksik kalsın
gokcemavi Kızlar bol su, düzenli kefir tüketimi ve turna yemişi tüketin özellikle normal doğumsa doğuma yakın daha çok dikkat edin idrar yolu enfeksiyonu riski, epey azalır
Serenn94 28 haftalığım benimde idrar tahlilinde bakteri cikmis degeri 30 boyle bi durumla karşılaşan var mı acaba