mrv2022 Kızlar 33 haftalık hamileyim ve erken doğum riskim var doktor bebeğin kilosunu az buldu neler tavsiye edersiniz bebeğe kilo yaptıran besinler olarak
TugceMomyy mrv2022 muz kaşar tahin ve ceviz 38 haftadayım her sabah aç karnına bi kaşık tahin yiyorum bebeğim kilo aldı bide gün içinde ceviz
mrv2022 negerekvarrr __cansu_ TugceMomyy Admsarzu naranta zuzu_59 uykucukoalaanrs Hepinize çok teşekkür ederim kızlar genel olarak bende hergün Yumurta Muz Ceviz ve meyve yi tüketiyorum ama neden düşük olduğunu anlamadım biraz çoğaltarak tüketiyim inşallah hepimiz bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım 🥰
naranta mrv2022 askim kasar peyniri yumurta avokado kuruyemis kilo yapiyor kasar harici normal yagli peynirler de tuketebilirsin
niinil1 mrv2022 benimki 4 kusur doğdu gebelik şekerimde yoktu. Canım istedigi için süt yoğurt çorbası ve portakal suyu aşırı içmiştim meyve çok yemiştim. Onun dışında standart beslendim yani ceviz tahin falan hiç yemedim sabahları da yumurta ye 1 tane kesin
zuzu_59 mrv2022 kaşar peyniri, avokado, kefir, muz, ceviz, tahin-pekmez, yumurta. Ben 16 haftalık hamile olmama rağmen bebğimin kilosu 190 gram. Ben bunları tükettikten sonra daha sadece gramaj olarak kilo aldım, kalan her şey bebişime gitti
safiye18 mrv2022 ceviz muz yumurta hergun tuketiyorum kilosu fazla bile çıktı he bide kaşar peynir ama bnim kolesterolum olduğu için sınırlı yiyorum sende boyle bı sorun yoksa kaşar peynir de çok iyi kilo aldırıyor