burcinzm Aynı şeyleri aşeriyorsak 2.çocukta cinsiyet de yine aynı mı olur kızlar mesela ilkinde ayva aşeren biri ikincisinde de aşeriyorsa cinsiyet aynı mı olur ? Gibi. Ne düşünüyorsunuz bu konu da. Ya da ilkinde ben mesela salçalı soğan kokusundan epey tiksindim şimdi de baharatlı ve salçalı soganlı şeylerin kokusunu almak istemiyorum
eY7 burcinzm Alakası yok bence. Tamamen hormonların yönlendirmesi 😂 tanıdığım bir sürü insan var her iki hamileliğinde de tatlı için ölüp biten ama kızı olan yada ilk hamileliğinde turşuyu seven kızı olan ikincisinde tiksinen yine kızı olan. Gönül olmayanı ararmış bende umut ediyorum inşallah bu seferki kızdır diye tatlıdan tiksindim gök ermemiş elmalar erikler limonlar yedim. Bu kadar ekşiye bu çocuk kız olmazsa yuh derim artık🤣🤣🤣
sumeyyeravza burcinzm kızım da hamileliğin zorluğunu yaşamadım, bulantım olmamıştı, sadece sabahları kalkar kalkmaz limon yalıyordum 😄 bu hamileliğimde mide bulantım, baş dönmem, ishal, uyku hali ne ararsan var. Her şeyden de tiksiniyorum. Bakalım ne çıkacak?
dsed060917 İlkinde ekşi aşerdim turşu çiğ köfte 3 ay erkekti 2. De bulantım çok oldu ama yine ekşi aşerdim yaprak sarması çok aşerdim hala olsa yerim yani kız çocuğu olan arkadaşlarım kesin kız falan dedi yaprak sarması aşermiş onlarda bunda bulantı da çok olunca umutlanmıştım ama yine erkek 😀😀 sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun da
burcinzm sumeyyeravza aslında ben de net farklılıklar yol ufak tefek var sadece ben de merak ediyorum açıkçası 😅
ozgbk Her iki gebeligimde de ekşi ve acı yedim hep. Normalde tatlıyı ve kahveyi çok severim ikisinde de uzaklaşmıştım bunlardan. Bir kızım var, şimdi de oğlum olacak.
kasim_annesi burcinzm benim de böyle oldu aynı şeyleri canım çekti oğlumdaki gibi tıpatıp ama kızım olacak 😅
Tugceasel21 burcinzm 3 cocugum da da hiç aserme mide bulantısı hiç yasamadım 1 kızım 2 oğlum var bence asermeyle alakası yok cinsiyetin sağlıkla gelsin
ayselinka Bende kızımda hep ekşi aşerdim bulantım çoktu ikincide hep tatlı ve bulantım yok bende çok merak ediyorum bakalım cinsiyet ne
Kiraz53 burcinzm 2 oğlumda ne aserdiysem kızımda da onu aserdim asermek ile cinsiyetin alakası yoktur
sumeyyeravza burcinzm ben yine kızım olacak gibi hissediyorum ama😄 zaten genelde kız hamileliği böyle zor geçiyor diyorlar
sum_doa burcinzm ilkinde eşki şeyler istedim hep kızım oldu ikincisinde tatlı şeyler istiyorum yine kızım oluyor alakası yok aşkım
burcinzm sumeyyeravza yok ya benim ilki kızdı şimdikinin cinsiyetini bilmiyorum ama ilkinde beni hiç yormadı açıkcası gebelik. Şöyle diyelim nasipte ne varsa o yaşanıyor :)