Sevila59 Sibel_10 Meleklerimiz cennetin en güzel yerinde bekliyor bizi🥹Allahım kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah çok üzüldüm. Dediğiniz gibi gerçekten istersen pamuklara sar nasip olmuyorsa olmuyor. Dua etmekten başka çare yok canım benim🥹❤️
Sibel_10 Sevila59 iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederimm rabbim nasip ederse insallah saglikla lucagmza alalim evlatlarimizi rabbim bizleri evlatla imtihan etmesin insallahh
Sibel_10 inciismail kordonunda iltihapli kanama gecirmis farkedilmedi dha dogrusu doktorlar anlamazmis damarlari gormuyorlarms
Sibel_10 inciismail korkmanizi gerektirecek bir sebebiniz yoksa iyi dusunun lutfen 😊 herkesin basina gelecek diye birsey yok tabiki ama tedirgin olmakta cok iyi degil ama napalim korkuyoruz iste birazz
inciismail Sibel_10 çok teşekkür ederim Rabbim nasibi varsa zaten her türlü hastalıktan koruyor. Sağlıkla bize bağışlasın evlatlarımızı 🤲🤰
Asill01 Sevila59 bnde tüp bebek gebesiyim 13.haftaya giriyorm 10.haftada belirtiler tamamen yok olmuştu kaybım war diye çok korktum ama 10.haftada dalgalanma yaşanırmış normalmiş yok olması korkma cnm
Asill01 Sevila59 duanı et allaha emanet bebişlerimiz dikkat et kanama lekelenme yoksa cok şükür korkacak durum yoktur cnm
burcinn01 Sevila59 10. Haftadan sonra yavas yavas bulantilar azalıyor anlıyorum bende endiseleniyordum amabi sıkıntı yok merak etmeyin sonrasında bulantilardan beter belirtiler cikacak sonra dersiniz yeter artık gitsin bu belirtiler🤭