PinkDream haticenursimsek aşkooo fikrim olsa bakardım ama fikrim yok olan yazsın kızlarrrr bakın bacımıza 🌸🌸💕💕
haticenursimsek nejlaknr34 yok benim 18 de lekelenme 20 de ped doldurcak kadsr oldu dün ve bu gün dahil kasık ağrım var sizin ne zaman tarihi ve şuan belritiniz varmı
nejlaknr34 Ben 11 Eylül yumurtlama dedi doktor çarşamba perşembe cuma ilişki olsun dedi beklemedeyim bana progesteroj da verdi
haticenursimsek nejlaknr34 beni kimse çağirmadi nedense yumurta takibine ben 22 sinde basladim 26 sinde bitti günde iki kere kullandım sizin baslama tarihin neydi klomene birde siz gebemisiniz
nejlaknr34 haticenursimsek yok göğüs uçlarım da birşey yok ben çok halsizim elimi kaldıracak halim yok çok uykum geliyor sadece
haticenursimsek haticenursimsek suan kasıklarımda ağriyo olabilirmiuim acaba ben 11 inde beta verdimde negatif cikti belki erken vermis olabilir
haticenursimsek nejlaknr34 benimde yumurtlama zamanımda sol kasığıma batıyodu meseka birde benim lekelenme gününe iki gün var 20 sinde de tam adetim var bakalım acaba olabilirmiyim gebe